Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

Pluto, planeta morții și a renașterii, jonglează în 2024 între Vărsător și Capricorn și înapoi în Vărsător începând din 20 ianuarie și până în 19 noiembrie 2024, când va rămâne definitiv în zodia Vărsător timp de 20 de ani.

21 ian. 2024, 16:31
Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate
Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

Horoscop special Pluto intră în Vărsător până în 2044. Deși această călătorie planetară ar putea aduce câteva lecții aspre, ne poate reaminti de asemenea de forța noastră, aducând un nou sentiment de împuternicire. Găsiți-vă semnul de mai jos pentru a vedea cum veți fi afectați și faceți un jurământ să anticipați schimbarea înainte de a se instala, astfel încât să rămâneți înaintea curbei astrologice.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Iată ce vă rezervă următorii 20 de ani odată cu trecerea planetei morții și renașterii Pluto în semnul purtătorului de apă, Vărsător.

Berbec

Călătoria lui Pluto prin Vărsător vă va afecta la nivel comunitar, dragi Berbeci, aducând în prim-plan teme legate de societate și rolul vostru în ea. Vă veți concentra mai mult pe rafinarea identității personale, găsind modalități de a vă distinge de ceilalți fără a intra într-o stare de izolare. Energiile în joc vă vor împuternici de fiecare dată când explorați independența, permițându-vă să vă simțiți mai liberi și mai deschiși către cel mai autentic eu. Un dor de a perfecționa interesele personale vă poate îndruma spre cursuri și grupuri de interes atât online, cât și în persoană, ajutându-vă să formați o rețea de suport bazată pe asemănări creative.

Taur

Pregătiți-vă pentru schimbări fundamentale în următorii ani, dragi Tauri, căci călătoria lui Pluto prin Vărsător activează sectorul hărții voastre care guvernează succesul, autoritatea și limitele. Vă veți simți mai stricți cu voi înșivă, pe măsură ce presiunea de a reuși crește, și lecții karmice vor apărea pe măsură ce universul vă îndeamnă să vă transformați în viețile profesionale și publice. Veți fi mai conștienți de modul în care banii vă pot ridica nivelul de viață și perspectivele, dar este important să rezistați tentației de a vă îngropa în obiective materialiste.

Gemeni

Lecții importante de viață se vor manifesta pentru voi în următorii ani, dragi Gemeni, pe măsură ce Pluto migrează prin Vărsător și sectorul filozofic al hărții voastre. Veți eșua și fluctua între a fi optimist și pesimist, pe măsură ce universul aduce noi provocări în calea voastră de viață care vor necesita echilibru. Stelele vor lucra pentru a vă ajuta să depășiți momentele întunecate, ieșind mai puternici ca un Phoenix renăscut din cenușă. Spiritualitatea va juca un rol mai profund și mai prevalent pentru voi.

Rac

Va fi dificil pentru familie și prieteni să țină pasul cu voi, dragi Raci, pe măsură ce Pluto intră în Vărsător și declanșează sectorul hărții voastre care guvernează transformarea. Din moment ce Pluto întruchipează temele de reînnoire și evoluție, veți fi mai inspirați ca niciodată să vă asumați rolurile la care ați visat. Vă veți simți mai puțin iertători față de cei care vă greșesc, pe măsură ce stelele aduc la iveală latura voastră mai aprigă. Tema angajamentului va fi recurentă pentru voi pe parcursul acestei schimbări planetare, împingându-vă să revedeți legăturile voastre intime și dacă acestea pot rezista testului timpului. Multe dintre voi veți constata intrarea sau ieșirea din căsătorii, pe măsură ce universul creează noi căi spre uniune și singurătate.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 ianuarie 2024. Complicaţii pentru Berbec, săptămână de vis pentru Scorpion

Leu

Gândurile voastre se vor concentra pe teme legate de dragoste și companie, dragi Lei, pe măsură ce Pluto se mută în Vărsător și sectorul hărții voastre care guvernează relațiile. Cu toate că conexiunile romantice vor părea mai dorite și importante, veți fi de asemenea reamintiți cât de vitală este prietenia pe viață pentru a menține o existență fericită. Gusturile voastre se pot schimba în ceea ce privește problemele inimii, găsind moralitatea și intelectul mai atrăgătoare decât aspectul fizic sau venitul.

Citeşte continuarea pe Sfatul Părinţilor.