Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 12-18 ianuarie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie sã faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

09 ian. 2015, 07:51
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 12-18 ianuarie. Află ce spun astrele!

CAPRICORN

E posibil ca partenerul tău să îţi dea un ultimatum, ceea ce probabil îţi va strica buna dispoziţie din această săptămână.

Cu toate că lucrurile merg bine pe plan profesional, bucuria îţi va fi umbrită de decizia pe care eşti obligată să o iei.

VĂRSĂTOR

Vei întâmpina unele probleme la locul de muncă, şi nu cu colegii, ci chiar cu şefii tăi.

E posibil să ţi se pregătească o surpriză neplăcută, aşa că tot ce trebuie să faci este să ai mereu un plan de rezervă. Şi fă-ţi treaba cât poţi tu de bine!

PEŞTI

E posibil ca în această săptămână să fii pedepsită pentru ceva ce nu ai făcut tu, iar sancţiunea să fie una serioasă.

Cel mai probabil această situaţie se va petrece la locul de muncă, iar tu vei fi nevoită să înduri, fără măcar să ai dreptul la replică.

BERBEC

Încearcă să îţi ţii nervii sub control dacă nu vrei să strici relaţiile cu cineva drag.

Învaţă să faci mici compromisuri de dragul liniştii tale, dar şi a celor din jur. Situaţia este delicată pe plan sentimental în această perioadă.

TAUR

Cel mai probabil, săptămâna aceasta te vei certa cu cineva de la locul de muncă.

Motivele pot fi diverse, însă singurul lucru care îţi va pune capac va fi să afli că ai fost lucrată pe la spate. Urăşti falsitatea şi preferi să fii oaia neagră a grupului în astfel de condiţii.

Citeşte mai mult pe eva.ro