Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 16-22 ianuarie 2017, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 09:01
Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 16-22 ianuarie 2017, în funcţie de zodie

Capricorn

Săptămâna aceasta ţi se va schimba părerea despre o persoană la care ţii şi vei fi destul de afectată de acest lucru. Informaţiile pe care le primeşti cu privire la ea sunt destul de dure, iar tu reacţionezi defensiv fără să existe sau să cauţi probe. Încearcă să lămureşti situaţia înainte de a se strica orice relaţie în care ai investit mult!

Vărsător

Există riscul ca în această săptămână să pierzi o sumă de bani importantă în cazul în care te grăbeşti cu deciziile. Orice lucru făcut impulsiv nu are cum să îţi aducă nimic bun, cel puţin în acest moment. Nu investi, nu semna documente importante şi ai grijă să nu te laşi manipulată de nimeni, nici măcar de persoanele în care ai încredere.

Citeşte şi  Horoscop Urania. Vezi ce previziuni astrologice sunt pentru perioada 14- 20 ianuarie

Peşti

Nu se anunţă veşti bune pe plan sentimental, însă nici nu se poate spune că ai parte de cumpene. Cel mai probabil unele certuri dintre tine şi partener vor degenera şi vor atinge un nivel pe care nu l-aţi mai întâlnit până acum. Veţi fi amândoi şocaţi şi vă veţi îndepărta puţin, însă lucrurile vor reintra în normal în scurt timp.

Berbec

Nu vei întâmpina deloc probleme în această săptămână, ci din contră multe ar putea să îşi găsească acum rezolvarea. Dacă relaţia ta amoroasă a intrat într-un con de umbră, acum ai ocazia de a o repune pe picioare şi de a reaprinde flacăra iubirii. Desigur, e nevoie de aportul ambilor parteneri pentru rezultate spectaculoase.

Citeşte continuarea pe eva.ro