Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 16-22 iunie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

12 iun. 2014, 21:39
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 16-22 iunie. Află ce spun astrele!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O schimbare la locul de muncă te va afecta destul de mult în această săptămână. Nu mai ai timp de prieteni, familie, iubit sau distracţie în general. Partea bună este că cei din jurul tău te vor înţelege, doar că frustrarea pe care o acumulezi te face să te simţi prinsă într-o cuşcă.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Banii vor fi o problemă în acest început de săptămână, iar lipsa lor te vor împiedica să faci ceea ce ţi-ai propus. Chiar dacă nu îţi permiţi ceea ce îţi doreşti, trebuie să te adaptezi oricărei situaţii şi să te mulţumeşti cu ce ai. Îţi poate părea o cumpănă, dar nu este atât de grav precum pare.

Leu (22 iulie – 22 august)

Chiar dacă ţi-ai făcut unele planuri de a-ţi rotunji veniturile, săptămâna aceasta nu ar fi o idee bună să le pui în aplicare. Nu lua decizii financiare, altfel rişti să pierzi tot ce investeşti. E posibl ca cei din jurul tău să te critice şi să te catalogheze drept arogantă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi pusă într-o situaţie neplăcută din care trebuie să înveţi ceva. Totul se întâmplă cu un scop şi chiar dacă te simţi cea mai ghinionistă femeie din lume în acel moment, mai târziu vei realiza cât de util ţi-a fost să treci prin asta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei avea parte de o săptămână lipsită de evenimente neplăcute, ceea ce înseamnă că nu ai scuze şi nici motive să fii tristă. Bucură-te de toate relaţiile pe care le ai, distrează-te şi munceşte cu pasiune!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Va fi un început de săptămână agitat, dar dacă laşi orgoliul deoparte şi eşti dispusă să faci compromisuri, atunci nu ar trebui să ai probleme.Dacă problemele persistă chiar şi în acesre condiţii, este foarte important să iei decizii după cum simţi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti destul de aiurită în această săptămână şi e posibil să întâmpini mai multe probleme din această cauză.

Poate fi vorba de o încurcătură în acte, poţi pierde un obiect preţios pe care nu îl vei mai recupera sau îi poţi da motive de gelozie iubitului fără să te gândeşti că ar fi posibil. Fii atentă!

Citeşte mai mult pe eva.ro