Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 21-27 iulie. Află ce spun astrele!

Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

18 iul. 2014, 03:47
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 21-27 iulie. Află ce spun astrele!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Singura piedică pe are o poţi întâmpina în această perioadă ar fi o uşoară stare de irascibilitate a ta. Dacă nu vei lăsa ca acest lucru să se vadă, atunci poţi scăpa mult mai uşor de această corvoadă. Spre sfârşitul săptămânii îţi revii spectaculos şi ai mai multă putere de muncă decât oricând.

Leu (22 iulie – 22 august)

Toate merg ca pe roate în această săptămână, aşa că nimic nu va fi destul de grav încât să îţi creeze neplăceri. Profită la maxim de această perioadă şi încearcă să faci acele activităţi sau gesturi pe care până acum nu ţi le permiteai.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Te pregăteşti de concediu şi inevitabil vei avea de furcă cu pregătirile. Nimic nu este atât de grav încât să îţi strice sejurul, şi orice problemă pe care o întâmpini are o rezolvare. Prin urmare vei avea o săptămână cu de toate.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Posibile probleme sentimentale în această săptămână, cam asta este tot ce îţi poate merge prost. Chiar şi aceste momente tensionate pot fi aplanate dacă ar exista mai multă comunicare şi mai puţine critici. Încearcă să extragi doar părţile bune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Banii vor fi o problemă în această săptămână şi te pot împiedica să îţi realizezi planurile. Din fericire vei fi salvată de persoanele apropiate ţie, care vor decide că meriţi să îţi acorde o mână de ajutor vineri sau sâmbătă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu îţi pierde timpul cu lucruri inutile sau cu gânduri distructive în această săptămână. Este timpul să te trezeşti la realitate şi să faci ceea ce trebuie să faci. Din cauza faptului că te afunzi în detalii, e posibil să uiţi un eveniment destul de important. Te va pune pe gânduri!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în această săptămână, aşa că dacă vrei să lipseşti de la serviciu, fă-o! Ai nevoie să faci tot ce îţi trece prin cap, iar astrele sunt de partea ta în această perioadă. Ai grijă să nu exagerezi însă! 

Citeşte mai mult pe eva.ro