Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 23-29 mai. Previziuni

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână.

RomaniaTV.net
20 mai 2016, 09:21
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 23-29 mai. Previziuni

Berbec

Dacă pe plan profesional ori financiar lucrurile sunt sub control, nu acelaşi lucru se poate spune despre dragoste. Dai dovadă de naivitate şi ai tendinţa de a crede tot ce ţi se spune, lucru care ţi-ar putea aduce mari dezamăgiri amoroase. Nu te lăsa păcălită nici de iubitul tău stabil, nici de pretendenţi!

Taur

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă atunci când duci lipsă de probleme, le inventezi. Eşti irascibilă fără motiv şi rişti să îi prostdispui şi pe cei din jurul tău cu atitudinea ta. Opreşte-te până nu e prea târziu, nu vei fi tolerată la nesfârşit!

Gemeni

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vor exista destule tensiuni atât pe plan personal, cât şi la locul de muncă. Ai foarte multe de făcut şi vei ceda în prima fază fără să te poţi controla. Încearcă să te aduni, să te organizezi mai bine şi să nu îţi verţi nervii pe cine găseşti în calea ta.

Rac

Există riscul ca în această săptămână să întâmpini probleme serioase la locul de muncă. Jobul tău este în pericol şi e nevoie de multe eforturi pentru a-ţi păstra poziţia pe care o ocupi. Gândeşte bine orice acţiune şi lasă-te îndrumuată de o persoană în care ai încredere.

Citeşte mai mult pe eva.ro