Horoscop. Cumpenele tale în luna martie, pentru fiecare zodie în parte

Horoscop: Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în această perioadă? Descoperă previziunile astrelor şi află dacă ceva îţi va da planurile peste cap.

03 mart. 2014, 21:17
Horoscop. Cumpenele tale în luna martie, pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nopţile nedormite îşi vor spune cuvântul asupra organismului tău. Există riscul unei neplăceri majore şi neaşteptate. În rest, nu pare că vei mai întâmpina alte probleme, dar trebuie să îţi ţii banii sub control.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o lună agitată şi nu te poţi lăuda cu o viaţă amoroasă excepţională. Fie că eşti singură sau nu, eşti plină de regrete. Încerci să găseşti explicaţii şi nu eşti ajutată de nimeni, astfel că eşti destul de indecisă cu privire la deciziile pe care ar trebui să le iei.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Implicarea celor din jurul tău îţi vor afecta viaţa de cuplu, partenerul tău dovedindu-ţi că nu este alături de tine atunci când ai nevoie. Vei primi şi unele veşti proaste de la medicul tău, dar nu trebuie să te descurajezi.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu toate că ai alte priorităţi în această perioadă, care îţi par mai importante decât sănătatea, alegerea de a pierde nopţile şi de a bea energizante nu este deloc una bună. Evită nervii şi fii organizată. Nu trebuie să uiţi să ai grijă de tine.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu ai probleme luna aceasta pe niciun plan, ba din contră toate merg aşa cum ţi-ai dorit. Bucură-te de aceste clipe şi împliniri, pentru că nu mereu va fi aşa.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Luna martie vine cu multă linişte pentru tine, aşa că bucură-te cât mai mult de această perioadă. Singurele supărări pe care le vei avea vor fi controalele la medic, fie ele chiar şi de rutină.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Condiţia ta fizică este mult influenţată de cea psihică, iar tu treci printr-o depresie uşoară în acest început de primăvară. Stresul e la ordinea zilei şi nu mai ştii ce soluţii să găseşti, chiar dacă eşti o fire foarte organizată.

Citeşte mai mult pe eva.ro