Horoscop: Dacă te-ar coafa un astrolog, ce coafură ar alege pentru zodia ta?

Specialiştii şi-au anunţat deja preferinţele în domeniul hairstyle pentru anul 2016. Cu unele dintre propuneri probabil te-ai familiarizat deja din sezoanele trecute, însă altele vor reprezenta o surpriză plăcută. Dacă îţi este greu să te decizi care dintre ele ţi se potriveşte cel mai bine, lasă-te ghidată de astre!

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 13:28
Horoscop: Dacă te-ar coafa un astrolog, ce coafură ar alege pentru zodia ta?

Afla ce tendinta hairstyle a anului 2016 te reprezinta in functie de semnul tau astrologic!

Berbec – Coada de cal inalta

Nativelor nascute sub influenta acestei zodii li se potriveste o coafura cu atitudine (asa cum sunt si ele), dar simpla! Ele nu au rabdare sa isi aranjeze podoaba capilara in tot felul de modalitati complexe, ci prefera ceva rapid si stylish. Ce alta tendinta hairstyle ar fi mai potrivita pentru ele in anul 2016, daca nu coada de cal inalta? Coafura lor va fi gata in mai putin de un minut!

Taur – Look natural

Femeia Taur demonstreaza fara prea mult efort ca este fermecatoare abordand un look natural. Poate ca pare un stil lazy, realizat pe fuga, dar rezultatul nu este deloc lipsit de farmec. O coafura chic, usor messy, ca si cum te-ai fi trezit aratand divin – tendinta hairstyle perfecta pentru nativele Taur in 2016!

Citeşte şi  Horoscop: 4 femei dezastru în bucătărie. Nu poţi să mănânci mai nimic gătit de ele

Gemeni – Coditele copilariei

Au intrat timid pe podium in sezonul trecut, insa vor urca vertiginos in tendintele acestui an. Nu orice reprezentanta a sexului frumos va avea curaj sa isi realizeze una dintre coafurile copilariei, dar cele nascute in zodia Gemeni vor fi primele care vor da tonul. Cuvintele-cheie ale lookului sunt: jucaus, chic si modern. Bineinteles, detaliul care va face diferenta intre o coafura banala si una deosebita va fi un accesoriu indraznet.

Rac – Bucle lejere

Romantica zodiacului nu gaseste cu usurinta o coafura care sa se plieze pe caracteristicile personalitatii ei, dar in topul tendintelor de hairstyling 2016 va gasi una care ii va merge la suflet. Nu se mai porta buclele bine definite, dar nativele se pot bucura de farmecul onduleurilor lejere. Acest stil romantic le va oferi un look demn de invidiat reprezentantelor zodiei.

Citeşte continuaarea pe divahair.ro