Horoscop: De ce eşti sexy pentru ceilalţi, în funcţie de zodia ta

Te-ai gândit că poate cei din jur te cunosc mai bine decât o faci tu? Descoperă de ce aceştia te consideră sexy!

RomaniaTV.net
30 nov. 2016, 08:18
Horoscop: De ce eşti sexy pentru ceilalţi, în funcţie de zodia ta

Săgetător

Eşti apreciată pentru amabilitatea ta, uneori aceasta devenind extrem de sexy mai ales în ochii bărbaţilor. Eşti blândă şi îţi place să îţi arăţi afecţiunea şi dragostea ori de câte ori simţi, adori să asculţi oamenii din jurul tău, dar şi să fii ascultată. Ce este cel mai atractiv la tine este faptul că nu cazi niciodată în naivitate atunci când vine vorba de bunătate.

Capricorn

Eşti o persoană foarte tăcută şi misterioasă, două lucruri care te fac extrem de sexy. Îi atragi pe cei din jurul tău cu firea secretoasă, pentru că de cele mai multe ori eşti rigidă şi trăieşti în lumea ta. Doar câtorva persoase le permiţi să intre în ea, iar pe ele cu siguranţă le iubeşti nespus.

Citeşte şi  Horoscop: Hoaţele de inimi din zodiac. Cuceresc bărbaţii şi îi părăsesc fără să stea pe gânduri

Vărsător

Eşti o persoană foarte capricioasă, mofturile tale devenind uneori gesturi sexy. Faptul că nu eşti de acord cu majoritatea lucrurilor care se întâmplă în jurul tău te fac să ai propriile obiceiuri şi să fii apreciată pentru unicitatea ta. Ai un mod diferit de a vedea viaţa şi de a-i iubi pe cei din jur.

Peşti

Eşti o persoană extrem de flexibilă şi eşti plăcută şi admirată pentru asta. Indiferent de planurile pe care le ai, tu reuţeţti întotdeauna să o scoţi la capăt şi să împaci pe toată lumea. Îţi place să stai în umbră şi să îi urmezi pe celilalţi, însă nu eşti naivă şi nu permiţi nimănui să calce peste tine.

Citeşte continuarea pe eva.ro