Horoscop: De ce înşală femeile? Există o explicaţie pentru fiecare zodie

Infidelitatea poate avea la bază foarte multe motive: de la răzbunare, plictiseală şi dorinţa de ceva nou, până la un gol emoţional resimţit din cauza unei relaţii care nu merge foarte bine. Astrologia ne dezvăluie slăbiciunile fiecărei zodii şi ne ajută saădescoperim circumstanţele în care fiecare semn poate ajunge să îşi înşele partenerul.

RomaniaTV.net
22 ian. 2016, 11:44
Horoscop: De ce înşală femeile? Există o explicaţie pentru fiecare zodie

De ce insala femeile Berbec

Desi Berbecii sunt stabili intr-o relatie, firile lor energice pot ajunge in punctul in care sa insele din dorinta de a-si condimenta viata cu ceva nou. Berbecii sunt intotdeauna in miscare, iar daca partenerul nu poate sa tina pasul cu nativele acestei zodii, ele inclina sa isi vada de drum in continuare.

De asemenea, aceste femei au nevoie de atentie si daca simt ca nu primesc cat li se cuvine, s-ar putea indrepta catre o persoana care indeplineste aceasta conditie. O femeie Berbec trebuie sa primeasca multa afectiune fizica si la pat are nevoie mereu de o noua scanteie.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia masculină care iubeşte NEBUNEŞTE. Nicio femeie nu îi rezistă

Femeile Taur si infidelitatea

Taurii sunt printre cele mai stabile zodii, motiv pentru care sansele sa insele sunt foarte mici. Totusi, nativele ar putea ajunge infidele daca ar simti ca partenerul lor le insala. Ele nu iarta prea usor si nu suporta sa fie tradate, iar acesta ar fi cam singurul motiv pentru care acest semn astrologic ar calca stramb.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de bărbaţi care se joacă în iubire. Îţi pun lumea la picioare, apoi te părăsesc fără milă

Infidelitatea la Gemeni

Dualitatea acestui semn le face pe native sa fie niste iubite/sotii afectuoase, insa, in acelasi timp, sa ravneasca dupa o permanenta stimulare intelectuala. Daca partenerul nu le ofera mereu o provocare mentala, femeile Gemeni ar putea sa isi indrepte atentia catre altcineva, insa, in general, sansele sunt sa se implice intr-o aventura mai degraba emotionala decat fizica. Pentru a le avea alaturi pe termen lung, iubitii lor trebuie sa le ofere in permanenta acea stimulare mentala la care ravnesc nativele.

Citeşte mai mult pe divahair.ro