Horoscop: De ce te înşală, în funcţie de zodia lui

Ai o relaţie de ceva timp, dar îţi faci griji ca iubitul tău te-ar putea înşela? Infidelitatea este un subiect sensibil, iar de cele mai multe ori, noi, femeile, suferim cel mai mult de pe urma acesteia.

04 iul. 2014, 09:12
Horoscop: De ce te înşală, în funcţie de zodia lui

Viata de cuplu nu este deloc usoara si oricat de neplacut ar fi, trebuie sa invatam sa acceptam realitatea. Motivele pentru care un barbat ar putea sa-si insele partenera sunt nenumarate, de aceea este foarte important sa-ti cunosti partenerul de viata.

Citeşte şi Horoscop: Cum decurge o relatie dintre doua zodii de acelaşi fel?

Zodia in care s-a nascut are un cuvant important de spus, iar daca esti curioasa ce l-ar putea determina sa te insele, astrele iti vin in ajutor cu cateva informatii esentiale.

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este plin de viata si mereu activ, iar monotonia este cel mai mare dusman al sau. Daca relatia de cuplu ajunge intr-un punct in care acesta nu mai are nicio satisfactie de pe urma sa, in mod sigur va fi tentat sa calce stramb. Trebuie sa fii mereu deschisa catre nou pentru a-l face sa nu te insele.

Citeşte şi Astrologia calităţilor şi defectelor: Cum eşti în funcţie de zodie

Taur

Desi barbatul nascut in zodia Taur este cel mai fidel nativ, el poate ajunge sa insele daca ii lipsesc elementele esentiale pentru ca el sa fie satisfacut in viata de cuplu. In primul rand, are nevoie de stabilitate. Daca partenera de viata nu-i ofera acest lucru, Taurul va cauta alinarea in bratele altor femei.

Citeşte şi HOROSCOP bărbaţilor pe care îl citesc femeile: Minciunile lor în funcţie de zodie

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este cunoscut pentru dorinta sa de a avea varietate in viata. Se plictiseste foarte repede de persoanele din viata sa si are tendinta sa calce stramb. Pentru a nu-l determina sa intoarca capul dupa alte femei, trebuie sa fii mereu deschisa si capabila sa aduci mereu ceva nou in relatia voastra.

Restul horoscopului pe Ele.ro.