HOROSCOP: De cine te vei îndrăgosti în 2017, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2017: Dacă eşti singură şi îţi doreşti o relaţie stabilă şi frumoasă, descoperă unde să cauţi persoana potrivită!

25 ian. 2017, 12:22
HOROSCOP: De cine te vei îndrăgosti în 2017, în funcţie de zodia ta

Berbec

Pentru cineva încrezător şi curajos ca tine, e ciudat să găseşti pe cineva pe care trebuie să-l convingi să-ţi fie partener. Tu nu renunţi niciodată la persoana respectivă atâta timp cât ţi-ai pus ochii pe ea. Aceasta poate fi dragostea ce te va face să uiţi că a mai existat cineva în viaţa ta înainte.

Taur

Eşti deja îndrăgostit. Poate te împaci cu fosta ta iubire în acest an. Totul va fi iertat şi şters cu buretele. O să reuşiţi împreună.

Gemeni

Eşti genul de om care-şi pune munca înaintea relaţiilor. Pentru că investeşti multe emoţii şi timp în slujba ta o să-ţi găseşti şi un partener tot la locul de muncă. Deşi la început o să-ţi pară totul extrem de complicat şi o să respingi ideea unei relaţii cu colegi de muncă, acea persoană nu te lasă să renunţi cu una cu două. Prin efort o să reuşiţi pe ambele planuri

Rac

Pentru cineva care pune valoarea mai mare pe casă şi familie o să-ţi găseşti pe cineva pe care îl cunoşti destul de bine şi de care te simţi foarte apropiat. În scurt timp o să vedeţi cât de compatibili sunteţi. Să te îndrăgosteşti nu a fost niciodată mai uşor.

Leu

Te-ai născut un lider. O să găseşti pe cineva ce este o adevărată provocare pentru tine. O să vă întâlniţi şi nu o să vă suportaţi prima dată, apoi o să realizezi că tachinarea aceea copilărească poate duce şi la mai mult. Nu o să recunoaşteţi nici unul. Clar. O să rămâneţi prieteni pentru o perioadă până unul din voi îşi i-a inima în dinţi şi face un pas. Dragostea dintre voi, veţi realiza, că a fost acolo de la început.

Fecioara

Pentru cineva care îşi analizează toate fostele relaţii până la epuizarea fiecărui minut petrecut în compania lor, o să vezi că într-o zi, cineva îţi va ieşi în cale şi-ţi va şterge toate dubiile. O să ai încredere în el/ea şi o să iubeşti din nou. Se va întâmplă undeva prin vară, poate când ieşi cu prietenii pe afară, chiar dacă tu nici nu au vrut să ieşi în acea seară.

Balanţă

Eşti sufletul oricărei petreceri la care iei parte. Tot la una o să-ţi găseşti în viitor, privirea fixată pe cineva de la bar, sau de la o altă masă. Doar de atât ai nevoie.

Scorpion

Ai încercat toate aplicaţiile de dating. Ai fost la nenumărate întâlniri fără succes. Inteligenţa ta emoţională este destul de rară şi nu te ajută în a acceptă pe oricine lângă tine. Este totuşi ceva deosebit. Eşti cel mai complicat şi mai greu de iubit dintre toate semnele zodiacale, dar când eşti îndrăgostit eşti plin de pasiune şi dedicare faţă de partenerul tău. Cel sau cea de care te îndrăgosteşti anul asta este cineva din trecutul tău. Cineva care te cunoaşte şi te-a înţeles mai bine decât toţi ceilalţi.

Săgetător

Pentru cineva care este pasionat de călătorii şi de lume în general, într-una din călătoriile tale o să întâlneşti pe cineva special. Cineva care îţi seamănă în toate privinţele. Cum te îndrăgosteşti de locuri prin care nu ai ajuns, la fel o să-ţi pierzi minţile şi după acest străin. Şi o să realizezi că, în ciuda difirentelor pe care le aveţi în trecut, nu mai contează nimic dacă reuşeşti să treci pentru orice obstacol din calea ta

Capricorn

O să te îndrăgosteşti de cel mai bun prieten al tău şi o să-ţi doreşti să fi realizat acest lucru mai devreme.

Vărsător

Eşti independent, lucru admirat de mulţi, iar într-o zi o să găseşti pe cineva ce te va face să nu-ţi mai doreşti să fi singur. Prin stilul tău de viaţă, cel mai probabil găseşti această persoană, la muncă, în atmosfera în care te simţi cel mai bine sau prin habby-urile pe care le ai. Vă veţi afla pe aceeaşi pagină, cu aceleaşi aşteptări de la viaţă şi aceeaşi carieră. Vă veţi motiva reciproc când va fi nevoie şi veţi fi unui din acele cupluri invidiate de mulţi.

Peşti

Pentru cineva  foarte sensibil şi foarte atent la sentimentele sale povestea ta de dragoste va fi demnă de cărţi şi filme. Poate fi cu cineva pe care-l vezi destul de des dar căruia nu-i acorzi acea atenţie pe care o merită. Odată ce asta se va întâmpla o să te întrebi cum ai reuşit până acum să nu o vezi. O să fie genul de relaţie pe care oamenii o invidiază, însă tu încerci să fi cât mai rezervat.

Sursa