Horoscop de Dragobete: Cum îţi vei petrece Ziua Îndrăgostiţilor a românilor

Dă frâu liber pasiunii cu ocazia Sărbătorii Iubirii. Lasă-te purtată de sentimente şi iubeşte fără limite. Îţi dezvăluim scenariul perfect pentru o zi magică de Dragobete.

RomaniaTV.net
16 feb. 2015, 14:27
Horoscop de Dragobete: Cum îţi vei petrece Ziua Îndrăgostiţilor a românilor

Berbec

Zodia din Berbec dezvaluie o fire activa, impulsiva, care evita sa zaboveasca si prefera sa treaca direct la actiune. Asa ca o zi perfecta de Dragobete pentru nativa nascuta sub acest semn zodiacal numai linistita nu trebuie sa fie.

Iti plac mancarurile picante, asa ca o cina la un restaurant cu specific thailandez sau mexican va fi perfecta. Vei putea gusta din toate delicatesele care poate nu le-ai mai incercat pana acum, ceea ce va aduce o mare satisfactie laturii tale de vesnica exploratoare.

Citeşte şi Horoscop: Ce talent ascuns ai, în funcţie de zodie. Iată ce destin măreţ poţi avea

Nativa din Berbec este si o fire activa, asa ca ti-ar surade si o iesire intr-un club, unde sa poti dansa pana dimineata alaturi de cel care ti-a rapit inima. Iti place sa fii in centrul atentiei, asa ca partenerul tau ar face bine sa fie odihnit si sa faca fata orelor lungi de dans.

Taur

Cei nascuti in zodia Taur sunt adevarati gurmanzi. Asa ca cel mai potrivit scenariu pentru a sarbatori Ziua Iubirii ti se pare o iesire la un restaurant. Taurii apreciaza luxul si calitatea, asa ca este obligatoriu sa fie la un restaurant pretentios. Te vei simti ca o adevarata diva si printul tau va fi aproape sa te rasfete la fiecare pas. Apoi ce ai spune ca partenerul tau sa iti faca o surpriza si sa mergeti la un hotel de 5 stele, cum altfel, si sa va rasfatati cu sampanie si un masaj relaxant? Cu siguranta nu vei putea uita vreodata aceasta zi magica.

De asemenea, nu ti-ar displacea sa mergi la o piesa de teatru sau opera. Ai o sete de cunoastere de nestavilit, asa ca o astfel de propunere va fi de nerefuzat.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii realizat de Mariana Cojocaru: Conflictele sunt pe cale să EXPLODEZE

Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni sunt firi curioase, le place diversitatea si pentru ca se plictisesc destul de usor au nevoie in permanenta de un stimulent care sa le intretina atentia vie. O vizita la muzeu va fi momentul oportun de a-si dovedi cunostintele intelectuale si, trebuie sa recunoastem, Gemenii cauta mereu sa isi arate inteligenta. Dar nu te gandi ca asta e tot. Pentru ca nu esti tocmai usor de multumit si vrei mereu tot mai mult, partenerul tau te va invita la o iesire in aer liber, sub clar de luna. Va fi o intalnire usor neobisnuita, asa cum iti place tie.

Continuarea horoscopului de Dragobete pe Feminis.ro.