Horoscop de weekend 10-12 Februarie 2017: Racii sunt într-o formă de zile mari. Iată cum va decurge finalul săptămânii pentru zodia ta

Citeşte horoscopul acestui final de săptămână şi descoperă surprizele astrelor pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
10 feb. 2017, 13:03
Horoscop de weekend 10-12 Februarie 2017: Racii sunt într-o formă de zile mari. Iată cum va decurge finalul săptămânii pentru zodia ta

Berbec

În weekendul acesta te bucuri de o perioadă norocoasă. Veștile bune vin în lanț, iar telefonul tău nu se va opri din sunat. Nu ai un motiv pentru care să te plângi, chiar din contră, însă parcă nu te-ai supăra să ai câteva clipe de liniște.

Taur

Vei primi o invitație pe care nu vei ști sigur dacă să o onorezi sau nu. Cu toate acestea, după o mică discuție purtată cu una dintre prietenele tale, îți vei da seama că nu ai avea nimic de pierdut dacă ai accepta.

Citeşte şi  Horoscop Urania 11 – 17 februarie 2017: Luna Plină în Leu pe 11 februarie

Gemeni

Vei intra în posesia unei sume de bani, însă nu are nici o legătură cu locul tău de muncă. Fie o primești ca un cadou, fie îți va fi onorată o veche datorie de care ai uitat. Iată că vei avea ocazia să te răsfeți puțin.

Rac

Ești într-o formă de zile mari. Ești plină de energie și găsești modalitățile cele mai bune prin care să o consumi, astfel încât toți cei din jur să fie mulțumiți. Vei organiza o ieșire surpriză și vei reuși să-i mulțumești pe toți.

Citeşte continuarea pe YVE.ro