Horoscop de weekend 24-25 decembrie 2016: Iată ce zodii au un Crăciun Fericit

Crăciunul va fi o zi în care cei mai mulți nativi se vor bucura de sărbători în compania persoanelor dragi. Există și unele excepții. Află previziunile pentru Ajunul Crăciunului și pentru ziua de Crăciun.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 13:44
Horoscop de weekend 24-25 decembrie 2016: Iată ce zodii au un Crăciun Fericit

Berbec

Sâmbătă: Planurile pe care le-ai făcut de Sărbători încep să prindă contur. Te simți împlinit în mijlocul celor care te iubesc și nimic nu pare să îți strice buna dispoziție.

Duminică: Ziua de Crăciun te surprinde gândindu-te la schimbări. Partenerul de viață te susține în deciziile pe care le vei lua

Taur

Sâmbătă: O persoană din anturajul tău aruncă în stânga și în dreapta cu minciuni. Nu crede o vorbă din ce spune această persoană și las-o să vorbească.

Duminică: Primești o veste deosebită din partea unui membru al familiei. Ai ocazia să îți petreci Crăciunul în compania celor dragi și te bucuri de liniște și odihnă.

Citeşte şi  Horoscop: Sfatul de care ai nevoie în 2017, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Sâmbătă: Să nu te lași păcălit de aparențe. Cineva încearcă să se bage în treburile tale, dar tu nu trebuie să îl lași. Nu îți pune încrederea în persoane care îți par suspecte.

Duminică: Vei face unele promisiuni în ziua de Crăciun pe care ar fi bine să le respecți. În caz contrar, toți din anturajul tău își vor pierde încrederea în tine.

Rac

Sâmbătă: Ai tendința de a te lăsa doborât de o situație ivită din senin. Nu lăsa dezamăgirea să îți strice sărbătorile și gândește pozitiv.

Duminică: Sunt șanse să primești o sumă frumușică de bani de Crăciun. Se întrevăd posibilități de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită.

Citeşte mai mult pe Huff.ro