Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2017: Leii au probleme pe plan sentimental. Ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodie

Citeşte horoscopul acestui weekend şi descoperă surprizele astrelor pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
06 ian. 2017, 12:02
Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2017: Leii au probleme pe plan sentimental. Ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodie

Berbec

Sâmbătă: Te așteaptă o zi excelentă! Vei face față cu ușurință oricărei provocări, atâta timp cât ai încredere în puterea și valoarea ta.

Duminică: Este momentul ideal pentru conturarea unor planuri de viitor. Folosește-ți intuiția, dar nu uita să asculți și de sfaturile persoanelor mai în vârstă.

Taur

Sâmbătă: Nu încerca să rezolvi toate problemele de unul singur. Ai prieteni pe care te poți baza și care îți vor fi alături, dacă te încumeți să le ceri ajutorul.

Duminică: Este un context astral prielnic pentru începerea de noi colaborări, atât profesionale cât și personale.

Citeşte şi  Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvăluie cum va decurge prima lună din Noul An, potrivit zodiei

Gemeni

Sâmbătă: A venit momentul să te bucuri de roadele muncii din ultimul timp. Efortul depus îți va fi recunoscut, iar beneficiile vor fi pe măsura așteptărilor.

Duminică: Se anunță o zi a deciziilor importante, mai ales din perspectiva financiară. Păstrează-ți calmul și vei reuși ce ți-ai propus.

Rac

Sâmbătă: Trebuie să înveți să fii mai deschis cu cei apropiați. Nimeni nu poate ști ce se ascunde în sufletul tău, dacă te ferești să rostești vorbele.

Duminică: Ai grijă la investițiile financiare. Folosește-ți energia pentru a îmbunătăți relația cu partenerul de viață.