HOROSCOP DE WEEKEND. Care este cea mai norocoasă zodie

Horoscop de weekend 6-7 august 2016. Afla ce se intampla in acest final de saptamana cu zodia ta! Care sunt nativii care vor avea un weekend perfect?

RomaniaTV.net
06 aug. 2016, 05:23
HOROSCOP DE WEEKEND. Care este cea mai norocoasă zodie

Berbec

Sambata: Grijile din ultima perioada ti-au schimbat atitudinea, motiv pentru care cei din jurul tau fac glume pe seama ta, fara sa-si dea seama ca te ranesc. Insa, ai putea lua exmeplul lor si sa faci si tu haz de necaz, asa iti mai distragi atentia de la probleme. Nu te ingrijora! Daca iti concentrezi atentia asupra lucrurilor importante vei gasi si rezolvarea tuturor problemelor!

Duminica: Seful tau ti-a propus sa te implici intr-un proiect avantajos si trebuie sa dai un raspuns in cel mai scurt timp. Partenerul de viata nu este insa de acord cu asta si esti constrans de situatie. Gandeste-te bine si gaseste o varianta asa incat sa nu superi pe nimeni!

Taur

Sambata: Ziua de azi va fi una a extremelor. Cand ai chef de distractie, aventura si activitati relaxante, primesti o veste care te va bulversa si iti va taia cheful de viata. Insa, lucrurile pot fi si invers. Cand te simti abatut, vei primi o propunere din partea unui prieten care te va scoate din aceasta stare. Asadar, trateaza lucrurile ca atare si la final vei fi multumit!

Duminica: Desi ai terminat cu succes un proiect important, problemele financiare iti dau batai de cap. Cel mai bine ar fi sa amani sesiunea de cumparaturi pana atunci cand vei sta mai bine cu banii. Totusi, o surpriza neasteptata iti va face ziua frumoasa!

Gemeni

Sambata: Este timpul sa faci schimbari in viata ta si sa nu mai astepti ca dorintele sa ti se implineasca de la sine. Daca dragostea este cea care iti lipseste, implica-te si fa-te remarcat. Schimba-ti look-ul, iesi cu prietenii si alege locuri cat mai populate, nu se stie cum si de cine vei fi remarcat.

Duminica: Relatiile cu colegii sunt din ce in ce mai tensionate si ti-e teama sa te impui, ca asta ar putea afecta si relatiile cu seful tau. Cel mai bine ar fi sa discuti deschis, in fata tuturor, si sa stabilesti anumite prioritati. Vei vedea ca lucrurile se schimba cat vezi cu ochii!

Rac

Sambata: In ultimul timp nu faci decat sa primesti sfaturi din partea celor din jur, dar este timpul sa gandesti cu mintea ta si sa nu te mai lasi influentat. Chiar si atunci cand sufletul tau este impartit in doua, cel mai bine ar fi sa-ti asculti intuitia.

Duminica: Sefii te apreciaza si chiar te vor rasplati pentru perfomantele tale. Acest lucru insa iti va atrage invidia colegilor, asa ca ai grija cum tratezi problema. Dupa amiaza veti merge in vizita la niste rude si trebuie sa fiti atenti la ce vorbiti, s-ar putea sa se lase cu cearta.

Continuarea o găseşti AICI