Horoscop de weekend: Mai multe zodii trec prin clipe grele. Iată ce prezic astrele pentru perioada 29-30 octombrie

Citeşte horoscopul weekend-ului 29-30 octombrie şi află surprizele astrelor pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
28 oct. 2016, 09:33
Horoscop de weekend: Mai multe zodii trec prin clipe grele. Iată ce prezic astrele pentru perioada 29-30 octombrie

Berbec

Sâmbătă: Te concentrezi asupra problemelor de familie, încercând să găsești o rezolvare la supărările tuturor. Spre seară, o invitație la un eveniment te înveselește.

Duminică: Vrei doar să fii lăsat în pace, să te bucuri de câteva clipe de armonie și pace. Îți dorești de ceva vreme câteva clipe de singurătate, iar acum e momentul oportun să profiți de ele.

Taur

Sâmbătă: Problemele de comunicare îți transformă ziua într-un coșmar. Este de recomandat să amâni discuțiile importante, pentru că s-ar putea să fii prost înțeles.

Duminică: Te gândești prea mult la problemele financiare, iar acest lucru îți provoacă disconfort emoțional. Cel mai bine ar fi să nu te mai gândești la partea negativă a lucrurilor și să te bucuri de ceea ce ai.

Citeşte şi  Horoscop Urania 29 octombrie-4 noiembrie 2016: Află cum te va influenţa Luna Nouă în Scorpion, în funcţie de zodie

Gemeni

Sâmbătă: O problemă de sănătate te indispune. Nu ești foarte sociabil și preferi să stai singur și să fii lăsat în pace.

Duminică: Ai de luat o decizie majoră în ceea ce privește viața ta sentimentală. Este de preferat să începi să tragi concluzii pripite și să nu îți faci planuri foarte mărețe, înainte de a vedea care sunt sentimentele celuilalt față de tine.

Rac

Sâmbătă: Ar trebui să fii mai atent la problemele de viață ale persoanei iubite. Nu este recomandat să pleci în călătorii lungi sau să discuți despre aspecte financiare.

Duminică: O discuție aprinsă cu o persoană apropiată te afectează mai mult decât ai crede. Nu strică să îți ceri scuze atunci când simți că ai greșit.

Citeşte mai mult pe Huff.ro