Horoscop de ZIUA FEMEII: Femeia, de ziua ei, dezbrăcată de secrete

In preajma zilei de 8 Martie, femeile primesc mai multa atentie decat de obicei, asa ca ne-am gandit sa le oferim o mana de ajutor celor care vor sa le intre in gratii reprezentantelor sexului feminin cu o serie de trasaturi dictate de fiecare zodie in parte.

06 mart. 2015, 11:17
Horoscop de ZIUA FEMEII: Femeia, de ziua ei, dezbrăcată de secrete

Berbec

Plina de viata, increzatoare si spontana, femeia Berbec accepta provocarile, ba chiar se bucura de ele. Femeile nascute sub acest semn zodiacal pot deveni o sursa de inspiratie pentru alte femei din jurul lor.

Reprezentantele sexului feminin din zodia Berbec sunt competitive si nu pot accepta nicio infrangere. Nu ai vrea, sub nicio forma, sa fii rivala unei femei din aceasta zodie.

Citeşte şi HOROSCOP URANIA: Află previziunile pentru perioada 7-13 martie

Taur

Loiale din fire, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt calme si rabdatoare, nu se supara cu una cu doua, insa atunci cand o fac sunt categorice si cu greu le mai poti indupleca.

Devotate pana in panzele albe, femeile Taur iti vor fi alaturi si la bine si la greu, insa asteapta de la tine loialitate si sinceritate. Intrucat sunt prietenoase, acestea au un cerc larg de prieteni, insa de regula prefera sa ramana apropiate de cateva persoane atent selectionate.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt caracterizate de o atitudine pozitiva si de o personalitate jucausa. Acestea sunt puternice si nu se lasa invinse de neajunsuri. Dualitata specifica zodiei ingreuneaza uneori comunicarea cu femeia nascuta sub acest semn zodiacal.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti iubirea primăvara asta, în funcţie de zodie

Prietena de nadejde, femeia din zodia Gemeni iti va fi mereu alaturi, te va sfatui si te va ajuta oricand vei avea nevoie.

Citeste mai mult pe feminis.ro.