HOROSCOP DECEMBRIE 2013: Vezi cum stai cu dragostea, banii şi sănătatea

Luna decembrie va aduce mari impliniri sentimentale pentru fecioare, insa viata amoroasa a varsatorilor va lipsi de bucurie si de emotii pozitive. Afla si tu ce-ti rezerva ultima luna din an in materie de dragoste, bani si sanatate.

20 nov. 2013, 06:57
HOROSCOP DECEMBRIE 2013: Vezi cum stai cu dragostea, banii şi sănătatea

BERBEC
Pe plan sentimental, berbecii singuri nu ar trebui sa se astept la armonie si consens in luna decembrie. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru luna decembrie, ci si pentru celelalte care vor veni. Totusi, berbecii vor avea parte de pasiune, de cuceriri, de provocari si trairi puternice, toate acestea marcate fiind insa de divergente si chiar despartiri. Berbecii care sunt deja implicati in relatii se vor surprinde pe ei insisi in ceea ce priveste conexiunea in cuplu. In pofida agitatiei specifice ultimei luni din an, ei vor avea un refugiu cald si primitor in bratele partenerilor.

Pe plan profesional, luna decembrie este cat se poate de favorbila pentru berbecii care lucreaza in domenii artistice, caci isi vor putea dezlantui imaginatie, combinand astfel munca cu distractia chiar. Pe de alta parte, berbecii care au joburi mai “tehnice”, mai putin artistice vor constata ca luna decembrie vine si cu o delasare profesionala. Pur si simplu nu mai au chef de niciun fel de munca in pragul sarbatorilor.

Din punct de vedere al sanatatii, berbecii sunt destul de vigurosi in ultima luna din an, dar vor resimti si ei, pe pielea lor, efectele stresului prin care au trecut in 2013. Asadar, odihna este absolut necesara pentru a-si reveni atat fizic, cat si psihic.

TAUR
In prima decada a lunii decembrie, taurii vor simti un nod in piept, caci Mercur paraseste casa dragostei la persoanele nascute sub acest semn zodiacal, unde a stat de altfel ultimele doua luni. Din acest motiv, taurii vor avea parte de tensiune, iar pentru a face fata situatiei vor trebui sa gandeasca cu mintea limpede si sa traga invataminte din experientele trecute. Pe de alta parte, Marte va fi planeta care va guverna in casa celor in cuplu, dar prezenta lui nu este binevenita, caci va favoriza aparitia unui teren minat plin de restrictii, de crize si de responsabilitati.
Munca de echipa este baza unei bune luni profesionale in decembrie. Totusi, taurii care nu se vor concentra la maximum se vor trezi cu probleme din cauza influentei pe care viata personala, tumultuoasa in luna decembrie, o va avea asupra vietii profesionale. Asadar, concentrare si detasare – de aceste lucruri are nevoie taurul ca sa treaca cu bine de decembrie si sa nu lase viata sentimentala sa interfereze in planurile si asteptarile sale profesionale.

Nici din punct de vedere al sanatatii nu este o luna stralucita pentru tauri. De altfel, starea lor de sanatate este fragila din iulie incoace, motiv pentru care taurii ar trebui sa abtina de la excesele pe care le fac si care pot agrava unele afectiuni, diagnosticate sau nu.

CITEŞTE ŞI: Horoscop 2014. Ce-ţi rezervă astrele în DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE şi care sunt numerele norocoase

GEMENI
Luna decembrie va fi extrem de interesant pentru gemeni. Ei vor avea parte de noutati, de aventuri incitante, dar vor incerca, totodata, sa consilideze relatiile pe care le au, intelegand importanta “fondului” in defavoarea “formei”. De fapt, decembrie este luna in care gemenii devin mai receptivi si mai sensibili cu privire la ce simt cei din jurul lor. Soarele se afla in casa dragostei la Gemeni, iar in prima decada a lunii Mercur i se va alatura. Interactiunile sociale, dar si stabilitatea emotionala langa partener vor deveni esentiale in a treia decada a lunii, de sarbatori, bineinteles.

Planul profesional a luat mai mult aspect financiar la gemeni, care au posibilitati de castiguri materiale suplimentare pana la sarbatorile de iarna. Acest lucru se poate concretiza prin semnarea unui contract nou sau prin consolidarea unor parteneriate de munca. Pe de alta parte, gemeni trebuie sa fie atenti cu cheltuirea banilor, caci luna decembrie nu este favorabila lor in materie de investitii, fiind mai predispusi sa faca alegeri proaste.

Incepand din decembrie, Mercur va parasi casa sanatatii gemenilor, motiv pentru care inca din primele zile ale lunii ei vor simti o imbunatatire a starii de spirit, dar si a starii fizice. Vor fi mai animati, mai senini si-si vor gasi echilibrul care le-a lipsit luni precedente.

RAC
venus s-a instalat bine de tot in casa relatiilor in cazul racilor, motiv pentru care persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor deveni si mai avide de afectiune, de romantism, de legaturi intime. Vor avea totodata si o stare energica si vor avea chef de tot mai multe aventuri, acesta predispozitie datorandu-se prezentei lui Jupiter.

Ultima luna a anului 2013 promite implinire profesionala si satisfactii financiare pentru raci. Soarele care va traversa, pana pe 21 decembrie, casa muncii racilor va stimula activitatea profesionala si va aduce noi oportunitati de a iesi in evidenta in fata sefilor si a partenerilor de serviciu.

Pe de alta parte, nu ar strica o serie de controale medicale celor nascuti sub semnul racului, chiar in luna decembrie. Acestia au, cel mai probabil, cateva probleme de sanatate pe care le-au trecut cu vedere o buna perioada, iar pentru a nu se agrava, ar fi bine sa se trateze.

LEU
In cazul leului implicat deja intr-o relatie, luna decembrie nu aduce nimic nou pe plan sentimental, ea scurgandu-se la fel ca toate celelalte. Neintelegerile domestice sunt pe cale sa se atenueze, iar in pragul sarbatorilor va reveni si un aer de armonie in relatia de cuplu. Atentie insa, doar pentru ca pier norii nu inseamna ca nu ar putea reveni furtunos chiar. Motiv pentru care leii ar trebui sa dea dovada de intelegere si de calm in relatiile cu cei dragi. Leii care nu sunt implicati in relatii vor avea parte de mai multe lucruri bune decat cei cu parteneri stabili, caci erotismul lui Mercur ii va face sa aiba pofta de aventura si de sex.

Activitate intelectuala intensa, exersarea oratoriei prin tot felul de discursuri, dar si potentarea spiritului intreprinzator – iata ce aduce luna decembrie leului, pe plan profesional. Toate aceste sunt favorizate de energia productia a lui Marte, dar doar cu conditia ca leul sa aiba obiective profesionale clar stabilite si un plan de actiune la serviciu.

In materie de sanatate, atata timp cat leii vor evita excesele alimentare, alcoolice si vor dormi destul noapte, se vor simti bine in propriul corp si nu vor avea parte de probleme de santate. Totusi, luna decembrie nu este cea mai “sfanta” luna din an, desi sarbatorim nasterea lui Iisus Hristos. Petrecerile de la munca, intalnirile cu prietenii, mesele in familie – toate acestea se prezinta ca un teren minat in fata leului care va trebui sa gaseasca puterea interioara nu cada in “pacat” pentru a nu-si crea singur probleme de sanatate.

FECIOARA
Jupiter este cel care guverneaza casa relatiilor in cazul fecioarelor, iar prezenta lui va influenta in bine viata personala a persoanelor nascute sub acest semn zodiacal. Fecioarele vor avea parte de implinire sufleteasca, de romantism in relatia cu iubitul si, in general, de mai multa afectiune din partea celor dragi. Practic, viata personala a fecioarelor va deveni o mica oaza de liniste si caldura.

Marte intra in casa banilor, in luna decembrie, traseu pe care il face doar o data la doi ani. Insa, spre deosebire de alte dati, in loc sa stea de regula doar cinci-sase saptamani in casa banilor, Marte va petrece aici aproape opt luni, de la inceputul lui decembrie pana dupa jumatatea lui iulie 2014. Prezenta lui Marte in casa banilor va potenta dinamismul financiar din viata fecioarelor. Practic, vor avea mai multa energie profesionala si mai mult noroc la munca, fapt ce va atrage si castiguri financiare.

Optimisul se reintoare in materie de stare de spirit in cazul fecioarelor. Starea de santate fizica si psihica va fi in general buna, in ultima luna a anului. Odihna obisnuita este tot ce au nevoie fecioarele pentru reincarcarea bateriilor.

BALANTA
Dupa prima decada a lunii decembrie, balantele vor lasa laoparte echilibrul lor specific si se vor angaja in experiente pasionale, spiritul lor de aventura fiind energizat de planeta Marte. Pasiune si sexualitatea vor fi cuvintele de ordine in viata sentimentala a balantelor. Atentie insa, caci ceea ce este incredibil la inceput se poate transforma mai apoi intr-o relatie defectuoasa, cu asteptari exagerate, cand balanta isi va recapata nevoia de calm si echilibru.

Luna decembrie, dar si primele luni din 2014 vor fi pline de schimbari, initiative si de activitate intensa pentru balante, care s-ar putea sa fie puse in fata unor situatii in care vor fi nevoite sa ia decizii care ar putea chiar sa le schimbe cursul vietii profesionale. Oportunitati sunt destule pentru balante, dar trebuie sa le cantareasca cu atentie pentru a lua decizia corecta.

Mai multa vitalitate si putere in materie de sanatate, in luna decembrie. Insa starea aceasta de energie vine si cu un pret pentru balante. Uneori, vor cadea in extrema agitatiei si a nervozitatii.

SCORPION
Un pas inainte, doi inapoi. Astfel va “merge” viata sentimentala a scorpionilor in luna decembrie. Daca la inceput de luna apele vor fi calme, scorpionii vor descoperi ca este vorba doar de calmul dinainte de furtuna. Din pacate, frustrarile risca sa puna stapanire pe scorpioni, mai ales pe cei care au deja viata amoroasa bine asezata, cu relatii stabile. Pentru cei care sunt singuri, decembrie ar putea sa le aduca un partener nou, dar fara vreo perspectiva de viitor.

Colaborarile la distanta ar putea fi cheia succesului pentru scorpioni, pe plan profesional, in luna decembrie. Pe de alta parte, ei vor face o treaba exceptionala si in ceea ce priveste studiile, sau orice alta activitate de natura editoriala, culturala sau universitara. Finante, insa, luna decembrie nu aduce, scorpionii trebuind sa se multumeasca cu laudele verbale sau scrise.

Atentie la sanatate! Incepe o perioada cu multe riscuri pentru scorpioni. Marte si Uranus se afla fiecare in cate o casa a sanatatii la scorpioni, iar opozitia celor doua planete poate fi periculoasa, caci predispune la fortarea tuturor limitelor fizice si psihice, fortare care ar putea darama scorpionii, daca nu se menajeaza.

Citeste mai mult pe lyla.ro