HOROSCOP: Defecte pe care nu le trece cu vederea în funcţie de zodia lui

Berbecul şi Leul nu suportă femeile tăcute şi introvertite, în timp ce Capricornul şi Taurul nu vor iubite superficiale. Vezi care sunt defectele pe care iubitul tău nu ţi le poate ierta.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 07:46
HOROSCOP: Defecte pe care nu le trece cu vederea în funcţie de zodia lui

Zodiile de foc – Berbec, Leu Săgetător

Nu agrează deloc femeile introvertite, leneşe, lipsite de energie. De asemenea, bărbaţii „de foc” nu suportă deloc femeile geloase, libertatea fiind lucrul la care ţin cel mai mult într-o relaţie.

Zodiile de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Nu suportă femeile superficiale, care se gândesc numai la distracţie şi nu au o carieră solidă şi nişte bani munciţi de ele în buzunar. Vrea să ştie că se poate baza pe tine la bine şi la rău, iar fidelitatea este cel mai important lucru pentru el într-o relaţie.

Zodiile de aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Bărbatului de „aer” nu îi plac acele femei tăcute şi plictisitoare, care nu fac nimic interesant şi nu au nimic interesant de spus. De asemenea, bărbatul dn zodiile de aer se plictiseşte repede şi are nevoie de noi şi noi provocări ca să-şi menţină interesul viu.

Zodiile de apă – Rac, Peşti, Scorpion

Nu îi plac femeile care zboară din floare în floare sau care flirtează, chiar şi nevinovat, cu alţi bărbaţi. De asemenea, nu îi plac femeile libertine, care nu vor să dea socoteală nimănui şi nu îşi doresc o familie.