Horoscop DRAGOSTE 1-7 aprilie 2024. Berbecii trec printr-o perioadă dificilă în cuplu, Taurii au admiratori secreți

Iata horoscop dragoste saptamanal 1-7 aprilie 2024. S-ar putea sa nu fim exact siguri de ceea ce ne dorim in viata, dar cu siguranta vom sti ce ne dorim in dragoste.

01 apr. 2024, 12:15
Horoscop DRAGOSTE 1-7 aprilie 2024. Berbecii trec printr-o perioadă dificilă în cuplu, Taurii au admiratori secreți

Mercur devine retrograd in Berbecul independent luni si ramane in aceasta faza pana pe 25 aprilie, determinandu-ne sa ne reconsideram planurile personale. Ce este interesant este ca Venus patrunde si ea in Berbec vineri, deci cand vine vorba de chestiuni ale inimii, vom fi cat se poate de directi. Ne va placea sa fim in cautare apriga a persoanelor care ne atrag — ne va placea de asemenea sa fim urmariti, asa ca dragostea ar putea deveni un fel de joc de-a soarecele si pisica.

Citește și Horoscop special: 1 aprilie NU este o păcăleală pentru aceste TREI ZODII. Ce minuni apar în viața lor toată luna aprilie

Asta ne convine de minune, pentru ca, cu Venus in Berbec, suntem hotarati sa fim campioni romantici si sa jucam dupa propriile reguli! Venus primeste un suport stralucit sambata, cand se imbina cu Pluto intr-o legatura sexy care promite pasiune cu un iubit actual sau o intalnire intensa cu cineva nou. Nu suntem doar indragostiti de dragoste la sfarsitul saptamanii: suntem obsedati.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Iti asumi responsabilitatea unor decizii grele in cuplu. Dar daca nu o faci acum, nu vei mai putea rezolva nimic. Daca vrei ca relatia sa se schimbe in bine, iesi din aceasta rutina care duce la stagnarea si nu la evolutia acesteia. Daca esti singur, tine ochii bine deschisi. Cineva perfect pentru tine este mai aproape decat crezi.

Horoscopul dragostei Taur

Acorda mai multa atentie relatiei de cuplu si incearca sa rezolvi probleme care v-au tulburat linistea caminului in ultima vreme. Pastreaza, insa, tonul calm si impaciuitor, fii mai romantic si mai afectuos. Rezultatele se vor vedea. Daca esti singur, nu renunta. Fii atent la oamenii din jurul tau. Poate chiar o persoana de la serviciu iti face ochi dulci. De ce nu incerci?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Horoscop 2 aprilie 2024. Încarcă bateriile alături de oameni dragi, fă o nouă strategie la job şi alungă gândurile negre