Horoscop DRAGOSTE 14-19 februarie 2023. Ce angajamente ne luam in amor de Valentine’s Day

O saptamana buna pentru viata ta amoroasa. Exista senzualitate, buna dispozitie si esti pe punctul sa-ti hotarasti viitorul.

13 feb. 2023, 10:54
Horoscop DRAGOSTE 14-19 februarie 2023. Ce angajamente ne luam in amor de Valentine’s Day

Iata horoscop saptamanal 13-19 februarie 2023. Ziua Indragostitilor ar putea fi glorioasa anul acesta, indiferent de statusul amoros! O conjunctie spectaculoasa Venus-Neptun miercuri devreme poate fi savurata pe deplin si de Ziua Indragostitilor. Aceasta este una dintre cele mai romantice conexiuni posibile in astrologie: este simbolul iubirii neconditionate! Drept urmare, in viata cuplurilor ar putea exista nenumarate declaratii de angajament si dragoste in aceasta saptamana. Contrabalansarea acestui romantism este conjunctia puternica dintre Soare si Saturn de joi. Onorarea responsabilitatilor pe care le avem intr-o relatie va fi importanta si usor de realizat atunci cand actionam cu asteptari clare.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Relatia de cuplu poate fi afectata. Dar, cu optimism si diplomatie se pot dapasi momentele dificile. E nevoie de o reevaluare a sentimentelor si a ceea ce se intampla. Ar putea urma un pas important inainte. Doar de tine depinde! Daca esti singur, iti poti face o noua cunostinta care se va dezvolta in ceva mai substantial, pe parcurs. Nu rata aceasta sansa.

Horoscop special: Ziua indragostitilor 2023 pentru zodii! Cine are noroc in amor!
Horoscopul dragostei Taur
O saptamana buna pentru viata ta amoroasa. Exista senzualitate, buna dispozitie si esti pe punctul sa-ti hotarasti viitorul. Iei in calcul ideea de casatorie sau marcar sa iti faci relatia oficiala. Daca esti singur, o persoana care este interesata de tine ar putea sa iti arate in cele din urma niste semne. O noua calatorie emotionala va incepe. Asigura-te ca iti vei mentine o dispozitie calma si vei evita subiectele de discutie delicate.

Citește și: Horoscop Cassandra. Două zile de explorat lucruri noi. Se împlinesc vise, se câştigă bani şi experienţe frumoase

Horoscop dragoste Gemeni
Ai tendinta de a irosi energia cu lucruri marunte si triviale. Incearca sa-ti schimbi atitudinea ca sa nu risti sa-ti deteriorezi relatia. Sparge rutina, fa ceva interesant cu partenerul, readu scanteia. Relatia poatea avea un nou inceput. Daca esti singur, nu te forta. Relaxeaza-te, distreaza-te, lasa lucrurile sa se intample.

Horoscopul dragostei Rac
Rezolva-ti conflictele. Nu le lasa sa escaladeze. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu, fii maleabil si gasiti solutiile care sa va convina amandurora. Fii pozitiv si onest. Daca esti singur, nu te stresa sa gasesti pe cineva. Bucura-te de ceea ce ai si de iesirile cu prietenii. Nu se stie niciodata de unde va veni marea dragoste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.