Horoscop DRAGOSTE 16-22 octombrie 2023. Care sunt nativii care sunt copleșiți de fluturași în stomac. Trăiri intense pentru majoritatea zodiilor

Horoscop DRAGOSTE 16-22 octombrie 2023. Această săptămână stă sub semnul mai multor evenimente astrale importante. Cele mai multe tranzite ale planetelor afectează în mod direct viața amoroasă a zodiilor, iar nativii au parte de situații intense, care le vor modifica viziunea asupra iubirii. Iată despe ce este vorba.

16 oct. 2023, 10:07
Horoscop DRAGOSTE 16-22 octombrie 2023. Care sunt nativii care sunt copleșiți de fluturași în stomac. Trăiri intense pentru majoritatea zodiilor
Horoscop DRAGOSTE 16-22 octombrie 2023. Care sunt nativii care sunt coplieșiți de fluturași în stomac. Trăiri intense pentru majoritatea zodiilor

Iata horoscop dragoste saptamanal 16-22 octombrie 2023. Am putea incepe saptamana simtindu-ne paranoici in mod exagerat cu privire la tot – inclusiv chestiunile amoroase. Mercur si Soarele fac cuadratura cu Pluto, creand aceasta suspiciune intensa in jurul motivatiilor altor oameni. Ca rezultat, daca avem probleme de incredere cu un partener, acestea ar putea atinge un punct culminant. Poate avem toate motivele sa ne simtim astfel – in special daca am fost tradati inainte.

Citește și: Horoscop 16 octombrie 2023. Ce zodii încep săptămâna pe cai mari

Totusi, daca alegem sa fim intr-o relatie, atunci trebuie sa decidem intre iertare si separare, mergand mai departe in oricare directie. Daca alegem calea iertarii, exista toate indicatiile ca conversatiile penetrante si sincere – chiar daca sunt intr-o oarecare masura inconfortabile – vor domina. Fericit, saptamana se va incheia cu cele mai vindecatoare si pozitive vibratii, intrucat iubita Venus danseaza intr-un trigon perfect cu norocosul Jupiter duminica. Putem experimenta adevarata iubire cu aceasta energie.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Balanta

O saptamana plina de pasiune si erotism. Comportamentul tau il va lasa cu gura cascata pe partener, care nu se asteapta la atatea suprize romantice. Evita, insa, discutiile in contradictoriu. Pot strica toata atmosfera pe care ai construit-o. Daca esti singur, poate ca a venit vremea sa faci o schimbare. Doar de tine depinde sa le arati celorlalti ca poti fi o partida buna.

Horoscopul dragostei Scorpion

Dedica mai mult timp relatiei de cuplu si nu-ti mai neglija partenerul. Sunt multe lucruri care au nevoie de rezolvare imediata. Ignorarea lor poate inrautati situatia. Daca esti singur, indrazneste sa iti marturisesti sentimentele. Indiferent de raspunsul persoanei de care esti indragostit, nu vei mai pierde timpul.

Citește și: Uriașa Venus își continuă tranzitul în Fecioară! Cum iubesc zodiile în următoarea perioadă. Energia astrului este EXTREM de puternică

Horoscop dragoste Sagetator

Relatia de cuplu a ajuns intr-un moment de stagnare, ceea ce te irita la maximum. Cu toate acestea, nu initia conversatii care sa fie pe un ton acuzator. Risti sa darami tot ce ai cladit pana acum. In schimb, poti sa te retragi undeva, in liniste, pentru a-ti pune ordine in sentimente. Daca esti singur, schimba-ti modul in care vorbesti cu oamenii. Tonul face muzica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.