Horoscop Dragoste 2022. Zodiile care vor da lovitura în acest an pe plan sentimental

Anul 2022 e presărat cu surprize și va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi “vinovate” de multe revelații.

17 oct. 2021, 12:33
Horoscop Dragoste 2022. Zodiile care vor da lovitura în acest an pe plan sentimental

Horoscop Dragoste 2022. Din păcate acestea au un impact puternic și vor scoate la iveală situații dureroase. Oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuința, senzația că nu merită mai mult. Cert este că în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit.

Horoscop Dragoste 2022. Zodiile care vor da lovitura în acest an pe plan sentimental

Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire.

Astrele au și un alt mesaj din partea lui Cupidon pentru 2022: dacă vei face tot posibilul să te vindeci, să treci peste resemnare, să îți accepți condiția și nu să încerci să îl schimbi pe celalălt, vei putea găsi o persoană vindecată, numai bună pentru călătoria ta în viață. Altfel vei atrage un partener cu același gol, care să te țină într-o codependență nesănătoasă.

Anul începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Relațiile vechi vor fi destul de testate, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere. Și de ce? Pentru că nu va exista onestitate în relații. Nu se vor discuta subiectele dureroase, cum ar fi cele din intimitate sau suspiciunile de infidelitate. Tendința principală va fi de a ne minți singuri. Sau de a ascunde sub preș totul.

Relațiile ascunse, de tipul „tampon”, indisponibile, cu parteneri căsătoriți sau aflați deja într-o relație vor părea minunate la început, dar vor durea îngrozitor după.

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai avantajate.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor putea stabiliza.

Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) nu vor mai putea fugi de adevăr.

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor trece prin mai multe tensiuni.

Citește întreg articolul aici.

Citește și: Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec influenţează puternic toate zodiile. Se încheie etape şi se deschid noi capitole


loading...
Partenerii noștri