Horoscop dragoste 2024. Top zodii campioane la flirt. La ce sa fii atent cu ele!

Abilitatea de a te juca cu cuvintele poate seduce pe oricine şi te foloseşti de asta pentru a flirta într-o manieră foarte comunicativă, care poate include şi limbajul corpului. Ce zodii sunt campioane la flirt

22 ian. 2024, 17:13
Horoscop dragoste 2024. Top zodii campioane la flirt. La ce sa fii atent cu ele!

Horoscop dragoste 2024. Este sezonul îmbrățișărilor! Vremea e rece și gândul de a ieși la întâlnirea cu cineva nu sună la fel de atrăgător ca în ceața romantică a verii, mulți sunt la bar și în aplicații. Pentru unii dintre noi, încercarea de a ne curma este o cauză pierdută, incomodă și umilitoare. Dar pentru alții, glumele drăguțe vin ușor. Iată care sunt zodiile care fac din flirt o artă!

Horoscop dragoste 2024. 1. Balanță (23 septembrie – 21 octombrie)
Balanța este totul despre relații, așa că, desigur, semnul de aer prietenos și echilibrat este flirtul numărul unu al zodiacului. Ca semn al echinocțiului de toamnă, reprezentând momentul în care soarele începe să alunece sub orizont, Balanța are nevoie de alții pentru a se vedea mai clar. Nu pentru a obține meta: dar când Balanțe flirtează cu tine, ei flirtează într-un fel cu ei înșiși. De aceea, deși Balanța iubesc dragostea, se îndrăgostesc întotdeauna și oferă complimente de parcă ar demoda, atenția nu este neapărat personală. De ce nu s-ar implica Balanța în glume jucăușe? Este distractiv și sunt foarte buni la asta.

Horoscop special. Întunecatul Pluto si Soarele fac conjuncție în Capricorn și intră de mână în Vărsător. Se anunță metamorfoze pentru TOATE zodiile!
Horoscop dragoste 2024. 2. Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie)
Un semn de apă emoțional guvernat de planeta cu acțiune feroce Marte, Scorpionii (atunci când au chef de asta și Scorpionii au și o latură majoră de abstinență) au tendința de a emana sexualitate. Dacă Balanțe sunt flirturi jucăușe, atunci Scorpionii sunt flirturile fizice. Este imposibil să nu leșini când ai o conversație cu un Scorpion. Când se apropie de atenția lor străpunzătoare, te face să te simți ca singura persoană de pe planeta Pământ. Mai mult decât doar flirturi, Scorpionii merg adânc și din greu atunci când sunt în interes spre tine.

Noul An Chinezesc 2024. Explozie de karma pozitivă pentru multe zodii. Predicții astrologice generale în zodiacul chinezesc
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.