Horoscop special. Întunecatul Pluto si Soarele fac conjuncție în Capricorn și intră de mână în Vărsător. Se anunță metamorfoze pentru TOATE zodiile!

Pluto declanșează transformări semnificative. Deoarece îi ia 248 de ani lui Pluto să orbiteze în jurul Soarelui, va afecta doar anumite domenii ale vieții în harta unei persoane.

21 ian. 2024, 20:44
Horoscop special. Întunecatul Pluto si Soarele fac conjuncție în Capricorn și intră de mână în Vărsător. Se anunță metamorfoze pentru TOATE zodiile!

Horoscop special. Sezonul Vărsătorului este un moment de conectare cu întreaga umanitate, revoluție tehnologică și prioritizare a viselor. Sub influența semnului de aer fix Vărsător, ideile inovatoare au mai multe șanse să apară. Fără a mai fi atașați de rezultatele obiectivelor orientate spre realizări, ne desprindem de nevoia de câștig personal și ne concentrăm asupra problemelor și chestiunilor care afectează pe toată lumea.

Conjuncție Soare-Pluto
Chiar înainte ca Pluto să reintre în semnul Vărsătorului (după o tranzitare scurtă în 2023), planeta transformării va forma o conjuncție cu soarele la 29 de grade Capricorn. Gradul 29 în astrologie este considerat un grad karmic de finalizare. Pluto va retrograda ultima oară în Capricorn între 1 septembrie și 19 noiembrie 2024, moment în care va intra în Vărsător, unde va rămâne până la 8 martie 2043.

Pluto declanșează transformări semnificative. Deoarece îi ia 248 de ani lui Pluto să orbiteze în jurul Soarelui, va afecta doar anumite domenii ale vieții în harta unei persoane. Pentru cei cu planete proeminente în semnul Vărsătorului, următoarele două decenii vor aduce schimbări dramatice. Pluto caută să elimine superficialitatea și să scoată la iveală adevărul din viețile noastre.

Ce înseamnă toate acestea pentru zodia ta? Citește în continuare!

Horoscop special. Berbec
Pluto părăsește casa a zecea a ta în această săptămână. S-ar putea să închei proiecte legate de muncă, să te retragi sau să începi o nouă cale în carieră, dragă Berbec. Pluto trezește de-acum casa a unsprezecea a speranțelor cele mai mari și a cercului de prieteni. În decursul tranzitului său de o decadă prin această parte a cerului tău, este posibil să vezi transformări în cercul tău social. Prietenii vechi sunt înlocuiți cu alții noi, mai aliniați cu persoana în care te transformi. Este important să permiți acestui flux și reflux să-și urmeze cursul natural. Cu cât încerci să te ții de asociațiile învechite, cu atât vei întâmpina mai multă rezistență în alte aspecte ale vieții tale.

Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

Horoscop special. Taur
Cu Pluto intrând în casa a zecea a carierei și a moștenirii tale, este probabil să fie o perioadă extrem de ambițioasă pentru tine, dragă Taur. De fapt, ar trebui să fii atent să nu fii absorbit complet de dorința de realizare. Atenția ta se îndreaptă acum spre statutul tău social și obiectivele pe termen lung. În acest sens, ai putea întâmpina gelozie din partea celor care încearcă să îți împiedice ascensiunea. Este important să nu te implici prea mult în energia negativă a celorlalți sau în încercările lor de a te doborî. Acest tranzit de decenii are menirea de a te plasa pe drumul corect, unde îți poți perfecționa și folosi talentele.

Horoscop special. Gemeni
Credințele tale vor fi puse la încercare în timpul tranzitului lui Pluto prin Vărsător, dragă Gemeni. În casa a noua, Pluto trage cortina asupra oricăror convingeri limitative sau idei vechi care nu îți mai slujesc și care inhibă expansiunea mai mare a perspectivei tale. Oportunitățile de a călători în străinătate, de a te întoarce la școală sau de a împărtăși mesajul tău cu un public larg servesc ca niște căi pentru a-ți remodela înțelegerea lumii și dincolo de ea. Ai putea întâlni și alți oameni ale căror percepții se opun în mod acut ale tale. În loc să-ți împotrivești picioarele în pământ, fii cât mai deschis posibil la noi perspective. Pe măsură ce perspectiva ta se schimbă, la fel și lumea așa cum o cunoști.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Horoscop special. Rac
Intrarea lui Pluto în casa a opta amplifică multe dintre caracteristicile plutoniene, deoarece este o casă condusă de Pluto, dragă Rac. Așadar, acest tranzit de decenii este un moment de transformare profundă care dezvăluie posibile lupte pentru putere sau capcane psihologice care te țin pe loc. Misterul, tabuurile și întrebările legate de moarte apar acum și pot duce la experiențe care te ajută să înțelegi mai bine natura ta interioară. Schimbări financiare sunt probabile, iar tu s-ar putea să te confrunți cu probleme legate de intimitate sau resursele comune. Ți se cere să iei în considerare aspecte legate de control pentru a dezvolta o adevărată putere interioară.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.