Horoscop DRAGOSTE 4-10 martie 2024. Săptămână intensă pentru aceste zodii! Cum se poate schimba relația cu partenerul tău

Horoscop DRAGOSTE 4-10 martie 2024. Astrele suunt extrem de agitate în această perioadă, ceea ce ar putea să aducă schimbări majore în viețile nativilor. Iată despre ce este vorba.

04 mart. 2024, 13:26
Horoscop DRAGOSTE 4-10 martie 2024. Săptămână intensă pentru aceste zodii! Cum se poate schimba relația cu partenerul tău
Horoscop DRAGOSTE 4-10 martie 2024. Săptămână intensă pentru aceste zodii! Cum se poate schimba relația cu partenerul tău

Horoscop DRAGOSTE 4-10 martie 2024. Vietile noastre amoroase scanteiaza cu mai multa energie decat o tigaie plina cu ulei fierbinte! Inca mai simtim impactul cuadraturii de duminica trecuta dintre Venus in Varsator si Uranus. Acesta domina energia – impreuna cu viitoarea cuadratura a lui Marte cu Uranus de sambata. Impreuna, iubaretii cosmici abia asteapta o eliberare sexy. Aceasta poate aparea in tot felul de moduri.

Citește și: Horoscop 5 martie 2024. Vin oferte de călătorii, bani pe card, dar şi tensiuni în relaţie

Unii dintre noi vor decide aleatoriu ca aceasta este saptamana pentru aventuri lipsite de sens, dar foarte distractive. Altii vor face o miscare brusca pentru a-si arata interesul fata de persoana care ne place. S-ar putea sa ne simtim, de asemenea, inexplicabil atrasi de o persoana care de obicei nu este tipul nostru, dar care pentru un motiv oarecare, in prezent este absolut intoxicanta.

Daca suntem deja intr-o relatie, atunci va trebui sa reziste la o schimbare brusca sau sa fie in pericol sa se destrame complet. Din fericire, Luna Noua in tandrul Pesti duminica aceasta va instaura o nota foarte diferita de iubire blanda, neconditionata si de sensibilitate profunda. Pana la sfarsitul saptamanii, avem nevoie de ea!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Te poate incerca un vag sentiment de insatisfactie sau confuzie. Insa, in loc sa fii agresiv sau sa faci acuzatii, ar trebui sa fii mai diplomat si sa discuti sincer cu partenerul despre ceea ce te preocupa. Daca esti singur, fa-ti un portret robot al partenerului perfect, apoi vezi daca nu cumva in anturajul tau ai deja o persoana care seamana foarte bine cu descrierea ta.

Horoscopul dragostei Taur

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Si daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni. Daca esti singur, o prietenie inchegata de curand se poate transforama inc eva mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop 2024. Zodia Gemeni, tranziţie ascendentă în piramida dezvoltării personale