Horoscop dragoste februarie 2023. Planeta iubirii ne da aripi. Suntem pregatiti pentru mai multa dragoste?

Horoscop lunar dragoste. O combinatie armonioasa de energii planetare ne aduce o perioada mai romantica si mai siropoasa in viata.

30 ian. 2023, 07:26
Horoscop dragoste februarie 2023. Planeta iubirii ne da aripi. Suntem pregatiti pentru mai multa dragoste?

Horoscop dragoste februarie 2023. Foloseste aceasta energie pentru a iubi mai profund, pentru a-ti deschide inima mai larg si pentru a-ti exprima ideile in lume. Ne vom bucura de o energie benefica pentru extinderea creativitatii si pentru practici spirituale. Nu degeaba februarie este considerata luna iubirii.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop DRAGOSTE februarie 2023 pentru BERBEC
Luna aceasta va fi destul de interesanta. Atmosfera din cuplu este romantica si armonioasa si te va ajuta sa depasesti orice eventual obstacol. Spune-i partenerului ce simti, fara sa iti fie teama. Acest lucru va intari relatia dintre voi si va creste intimitatea. Nu te plange de eventualele neplaceri, preia initiativa si repara daca este ceva de reparat. Daca esti singur, starea de spirit conteaza foarte mult. Ar fi pacat sa ratezi vreo oportunitate, doar pentru ca esti prea morocanos ca sa vezi ce se intampla in jurul tau.

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Horoscop DRAGOSTE februarie 2023 pentru TAUR

Viata amoroasa este satisfacatoare in luna februarie, desi pot aparea momente care sa-ti solicite rabdarea. Incearca sa fii mai cooperant cu partenerul tau si nu pune distanta intre voi. Nu faci decat sa-i ingreunezi situatia, cand el are nevoie de tine. Arata-i cat de mult il iubesti si bucura-te de compania lui. Daca esti singur, inceteaza sa-ti mai plangi de mila si fa ceva concret. Relaxeaza-te si analizeaza bine ce vrei. Altfel nu vei fi niciodata multumit.

Horoscop. Trebuie SĂ FIM PRUDENȚI în aceste zile din 2023. Cum ne dau de lucru Saturn, Uranus și Pluto, în funcție de zodie

Horoscop DRAGOSTE februarie 2023 pentru GEMENI
Aceasta luna va fi volatila, cu emotii intense. Crezi ca poti experimenta dragostea fara sa te implicit 100%? Te inseli amarnic! Orice se va intampla, vei simti profund. Inima va bate ca nebuna sau vei resimti presiune intr-o anumita situatie. Pastreaza-ti, insa, calmul. Respira adanc, traieste momentele bucurandu-te ca esti viu. Pana la jumatatea lunii iti vei putea explora sentimentele sit e vei intreba ce vrei cu adevarat in viata ta amoroasa. Daca esti intr-o relatie, simti nevoia sa avansezi impreuna cu partenerul. Daca esti singur, fa intai o analiza a lucrurilor pe care ti le-ai dori cu adevarat intr-o relatie, apoi pleaca in cautarea visului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.