Relaţiile amoroase SE ÎMBUNĂTĂŢESC pentru aceste 4 ZODII. Vezi cine sunt NOROCOŞII săptămânii

Săptămâna aceasta, se prelinge o licărire de speranță care îți reamintește de ce relațiile sunt legate de lucrul împreună pentru a trece prin întuneric.

25 apr. 2023, 08:46
Relaţiile amoroase SE ÎMBUNĂTĂŢESC pentru aceste 4 ZODII. Vezi cine sunt NOROCOŞII săptămânii

Relațiile se strâng pentru aceste 4 zodii din astrologie în săptămâna 25 – 30 aprilie 2023. Relațiile nu ar trebui să fie ușoare tot timpul. Ești menit să fii provocat, să te întrebi dacă lucrurile se vor îmbunătăți vreodată sau dacă ești încă aliniat. Ar trebui să vă atingeți rănile unul altuia în locurile în care vă doare cel mai mult. Acest lucru nu este pentru a crea mai multă durere, ci pentru ca fiecare să vă puteți aduce vindecare unul altuia.

Pe măsură ce Marte își continuă călătoria prin Rac, conexiunea emoțională devine o prioritate înaltă. A te simți în siguranță emoțional și în siguranță fizica, atât în tine, cât și în relația ta, vine cu identificarea tipului de iubire pe care vrei să-l construiești. Este un dans între primire și frică uneori, când îți permiți să te arăți chiar pentru procesul în care vrei să fii, în ciuda vocii interioare care te imploră să asculți că este mai ușor să fii singur. Nu vrei să fii singur, dar nici nu vrei să fii împreună de dragul de a avea pe cineva.

SPECIAL: 3 ZODII taxate la bani de MERCUR RETROGRAD de primăvară. Atenție, efectele țin până după 31 mai 2023

Îți dorești un parteneriat care să te încurajeze în cel mai rău caz și să te țină într-o veselie continua în cel mai bun mod.

Săptămâna aceasta, se prelinge o licărire de speranță care îți reamintește de ce relațiile sunt legate de lucrul împreună pentru a trece prin întuneric.

1. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Vindecarea vine întotdeauna în momente la care nu te aștepți. Ajunge sub dărâmarea zidurilor, a rostirii unor adevăruri dure și în momentele în care sunteți deschiși să vă primiți unul pe altul. Doar pentru că ești încântat să te pregătești pentru un nou capitol din viața ta, care îți oferă mai multă împlinire, nu înseamnă că trebuie să arunci tot ce ai construit. Pentru a-ți da seama ce ar trebui să vină cu tine, permițându-ți să primești dragostea care este în jurul tău, trebuie să te concentrezi pe ceea ce îți face viața valoroasă. Ar trebui să vte concentrezi pe ceea ce rezolvă puzzle-ul vieții tale de vis și cine va fi alături de tine în acest proces.

A început Mercur retrograd în Taur. Chiar ni se întoarce viața pe dos? Ce explicații au astrologii

Prin ceea ce treci acum iti apartine în întregime.
Deși s-ar putea să fi existat provocări sau tensiuni în relația ta pe măsură ce ai început acest proces, se pare că acum temerile sau durerea ta te împiedică să vezi că relația ta te poate sprijini în această nouă fază a vieții. Nu este ușor să vindeci ceea ce te-a despărțit de iubire. Există provocări nu doar pentru a negocia împreună, ci și pentru mândria sau chiar rănirea ta.

Relațiile înseamnă să privim totul împreună.
Nu ești tu față de partenerul tău. Nu ești tu și creșterea ta față de ceea ce a simțit partenerul tău și judecata sa. În schimb, este vorba despre amândoi împreună față de orice apare în viață. Aminteste-ti, ar trebui să fiți amândoi de aceeași parte; acest lucru poate fi provocator, dar aduce și un sentiment de confort.

Primul pătarat de Lună în Leu te va ajuta să înțelegi profund de ce a fost greu sa oferi în acest timp. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care simți că doresti să iti păstrezi convingerile și rănile în loc să te predai dragostei despre care știi că este în jurul tau. În această săptămână, pe măsură ce Marte își continuă călătoria prin Rac, este important să iti amintesti că nu toate gândurile tale sunt reale, dar asta nu înseamnă că nu iti servesc un scop. Există un spațiu aici pentru a aduce mai multă vindecare, pentru a-ti permite să primesti dragostea pe care ti-ai dorit-o și pentru a face o alegere pentru a vedea ce este cu adevărat real.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.