Horoscop dragoste MARTIE 2022. Iubaretii Venus si Marte intra de mana in Varsator. Cupidon are sagetile pregatite

Luna martie marcheaza inceputul unei perioade de maturitate deoarece ai trecut printr-o perioada destul de agitata.

27 feb. 2022, 19:30
Horoscop dragoste MARTIE 2022. Iubaretii Venus si Marte intra de mana in Varsator. Cupidon are sagetile pregatite

Iata horoscop dragoste MARTIE 2022. Zeita Venus, planeta iubirii si a frumusetii, este, alaturi de iubaretul Marte in Capricorn pana in 6 martie. Se va resimti, la nivel colectiv, o usurare in problemele financiare. Poti gasi oamenii potriviti care sa tea jute sa iti atingi obiectivele profesionale. Va fi o perioada senzuala in relatii, mai ales daca iti doresti sa contruiesti conexiuni pe termen lung. Talentele creative sunt, de asemenea, sporite. Foloseste-te de aceasta perioada pentru a face planuri serioase cu persoana iubita. Daca esti singur, cauta pe cineva care este intelept si de incredere.

Astrograma României realizată de Maria Sârbu. Cele două probleme majore cu care ne vom confrunta în acest an. Care sunt perioadele favorabile pentru români
Din 6 martie, atat Venus, cat si Marte, se muta in Varsator, crescand dorinta de libertate in relatii, dar si nevoia de a-ti exprima sentimentele. Apare tendinta de a fi mai optimist in ceea ce priveste dragostea, mai deschis in ceea ce priveste relatiile. Cei singuri pot cauta parteneri usor mai excentrici si mai diferiti decat sunt ei.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE MARTIE 2022 pentru BERBEC
Luna martie marcheaza inceputul unei perioade de maturitate deoarece ai trecut printr-o perioada destul de agitata. Ai puterea de a discerne acum intre ceea ce vrei cu adevarat si poti clarifica cu tine insuti grijile si greselile facute. In timpul procesului iti vei da seama ca esti mai aproape de ceea ce-ti doresti decat credeai. Daca esti singur, indrazneste mai mult. Atitudinea poate face diferenta in cucerirea unei persoane.

Horoscopul primaverii 2022. Mesaje puternice pentru fiecare zodie de la astrologii vedici
Horoscop lunar DRAGOSTE MARTIE 2022 pentru TAUR
Comunicarea cu partenerul se afla la cote multumitoare. Sensiblitatea si tandretea vor fi elementul cheie in aceasta luna. Chiar daca nu puteti iesi, incearca sa creezi o atmosfera altfel intre voi, pentru a da un suflu nou. Daca esti singur, socializeaza mai mult in online.Te poate ajuta sa cunosti oameni aflati in aceeasi situatie ca si tine.

Horoscop lunar DRAGOSTE MARTIE 2022 pentru GEMENI
Esti preocupat de stabilitatea din viata de cuplu si vrei sa gasesti cele mai bune solutii ca sa rezolvati ce este de rezolvat intre tine si partener. Daca v-ati confruntat cu probleme legate de infidelitate, este momentul sa dati cartile pe fata. Este o situatie de ori/ori. Daca esti singur, poate crezi ca nu esti pregatit inca pentru o noua relatie. Si poate ca ai dreptate, iar ca sa fii sigur trebuie sa-ti pui niste intrebari la care sa-ti raspunzi cu cea mai mare sinceritate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.