Horoscop DRAGOSTE 9 septembrie 2021. Vibratia inalta te ajuta sa atragi in jurul tau oameni potriviti

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 9 septembrie 2021. Orice hotarare iei, s-ar putea ca lucrurile sa nu avanseze pe cat de rapid iti doresti. Nici n-ar fi de mirare avand in vedere pleiada de planete retrograde din acest moment. Ai nevoie de rabdare. Rezultatele nu vor fi instantanee.

08 sept. 2021, 23:36
Horoscop DRAGOSTE 9 septembrie 2021. Vibratia inalta te ajuta sa atragi in jurul tau oameni potriviti

Horoscop DRAGOSTE 9 septembrie 2021.

 Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Poti petrece o zi minunata alaturi de partenerul de cuplu daca te mai relaxezi putin si scapi de anxietatea cauzata de sarcinile de la birou. Vorbeste cu partenerul, spune-i cum te simti. Te va intelege si poate chiar te ajuta la unele activitati. Daca esti singur, pastreaza-ti voia buna. Fa primul pas daca iti place de cineva. Ai sanse sa obtii ceea ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Mentine-ti starea de spirit la cote ridicate si vei putea petrece momente de neuitat alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, vibratia inalta te va ajuta sa atragi in jurul tau oameni potriviti felului tau de a fi.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Relatia de cuplu se desfasoara sub bune auspicii. Fii deschis fata de partener, spune-i de simti si asculta-l ce are de zis. Daca esti singur, incearca socializarea online. Nu se stie ce poti intalni in mediul virtual.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei joi 9 septembrie 2021. Ce vrei cu adevarat?

Iata horoscopul zilei de azi, joi 9 septembrie 2021. Emotiile sunt puternice si ai energia sa faci ceea ce-ti doresti. Dar esti sigur ca vrei cu adevarat ceea ce vrei? Esti sigur ca nu e o decizie impulsiva?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cu cat te vei gandi mai putin la consecintele negative ale alegerilor tale, cu atat mai usor iti va fi sa le faci, dar nu trebuie sa uiti ca si unele intarzieri sau schimbari au importanta lor chiar daca nu le intelegi sau te acuzi pentru ele. Tu mentine-ti prioritatea mare, fii constient ca singurul mod de a merge mai departe este sa ai o structura solida bine pusa la punct care te ajuta sa ai parte de progres incet dar sigur spre ce iti doresti si ti-ai propus.

Horoscop 9 septembrie 2021. Zi cu multe provocări pentru toate zodiile
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Nu te deranjeaza o surpriza sau doua, dar deocamdata totul iti pare blurat si suspicios ca si cum nu iti sunt clare intentiile nimanui. Mentine-ti radarul personal deschis si nu lasa ca lucrurile sa se intample daca nu simti in stomac o stare de bine despre ele. Bucura-te de orice moment bun si de atentia pe care o primesti. Traieste in clipa prezenta, acesta este raspunsul pentru tine azi. Doar asa poti crea spatiu pentru surprize, doar asa poti sa te desprinzi de trecut. Nu ai nevoie sa porti dupa tine vechi legaturi pe oriunde te duci in viata in continuare.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Comportamente rebele şi răsturnări neaşteptate de situaţie, prima lună de toamnă aduce turbulenţe

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Poate ca nu stii la ce sa te astepti in aceasta perioada si nici nu e nevoie sa descalcesti circumstantele ca sa le intelegi deplin rational. Ce ai nevoie acum este sa fii cat mai in contact cu oameni apropiati si de incredere pentru a discuta cu ei orice te supara, pentru a gasi solutiile cele mai bune. Presiunea a ce trebuie facut ti-a mai estompat din buna si echilibrata judecata. Ai nevoie de mai multa odihna. Presiunea pe tine e mare cu asa de multe planete aflate in zodia ta. Ai tot dreptul din lume sa te odihnesti, sa dormi mai mult, sa meditezi si sa stai in solitudine oricat de mult ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.