Horoscop DRAGOSTE: Momente cruciale pentru relații. Ferventul Marte îl combate pe rănitul Chiron.

Horoscop DRAGOSTE. Acest moment poate fi crucial pentru unele relatii. Nu putem continua sa ne cufundam in durere sau suferinta. Trebuie sa luam masuri tangibile in beneficiul inimilor noastre si a conexiunilor noastre dragi.

25 ian. 2024, 11:53
Horoscop DRAGOSTE: Momente cruciale pentru relații. Ferventul Marte îl combate pe rănitul Chiron.
Horoscop DRAGOSTE: Momente cruciale pentru relații. Ferventul Marte îl combate pe rănitul Chiron.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 25 ianuarie 2024. Frustrarile au sanse sa atinga punctul culminant chiar acum. Pe masura ce presiunea creste, este posibil sa reactionam in mod agresiv cand ferventul Marte il combate pe ranitul Chiron. Ceva trebuie sa cedeze, si avem nevoie de o schimbare profunda. Acest moment poate fi crucial pentru unele relatii. Nu putem continua sa ne cufundam in durere sau suferinta. Trebuie sa luam masuri tangibile in beneficiul inimilor noastre si a conexiunilor noastre dragi. Prin eliberare, putem gasi regenerare.

Citește și: Zodiile care termină luna ianuarie în glorie! Scapă de datorii și de problemele emoționale

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Faci o recapitulare a evenimentelor petrecute in viata ta amoroasa si, pe masura ce rememorezi ceea ce s-a intamplat, incepi sa te simti si mai frustrat. Esti sigur, insa, ca ai procedat corect? Nu cumva esti ghidat de ego? Inainte de a lua o hotarare in ceea ce-l priveste pe partenerul de cuplu, intreaba-ti inima daca vrea asta cu adevarat! Raspunde-ti sincer! Chiar vrei sa te eliberezi de promisiunile facute candva? Daca esti singur, analizeaza-ti comportamentul. Ce anume din ceea ce faci zi de zi tine la distanta potentialii parteneri?

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Independenta este foarte importanta pentru tine, dar asta nu inseamna neglijarea partenerului de cuplu. Acesta iti poate arata cai pe care, din diverse motive, tu nu le vezi. Cere-i sprjinul! Daca esti singur, asculta cu inima. Poate vei auzi exact cuvintele de care ai nevoie!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Începe penultima săptămână din Anul Iepurelui de apă, care revine peste 60 ani. Vine Dragonul de Lemn! Zodiac chinezesc special pentru cele 12 semne!