Horoscop dragoste săptămâna 13-19 mai 2019. O săptămână excitantă. Mix de aventuri pentru zodii

Horoscop dragoste. Evenimente majore in saptamana 13-19 mai 2019. O Luna plina florala in Scorpion, Venus face sextil cu Marte si conjunctie cu Uranus aduc un foc de artificii intens! Este o saptamana pasionala, excitanta si plina de evenimente pe care cu greu le vom uita. Astrele ne ofera un mix de aventuri care au ca punct culminant Luna plina sexy in Scorpion.

12 mai 2019, 19:44
Horoscop dragoste săptămâna 13-19 mai 2019. O săptămână excitantă. Mix de aventuri pentru zodii

Ce aduce pentru zodia ta aceasta saptamana in plan amoros?

Citeste in continuare! Pentru integ contextul astral al saptamanii, fa click aici!

Horoscop dragoste Berbec

Lucrurile din viata ta amoroasa sunt calea cea buna. In relatia ta se restabileste echilibrul si multe din probleme sunt rezolvate. Te poti apropia de partener pentru a-ti spune si cele mai mari griji, dar si cele mai profunde ganduri. Acest lucru va consolida legatura dintre voi. Daca esti singur, apare oportunitatea de a aborda o persoana din anturajul tau (fie din sfera profesionala, fie din cercul de prieteni) si sunt sanse sa inceapa ceva special. Actioneaza cu discretie, totusi!

Horoscop dragoste Taur

In viata amoroasa trebuie sa fii mai comunicativ cu partenerul de cuplu. Vei putea, astfel, sa il faci sa-ti inteleaga fricile si ingrijorarile. Numai asa veti putea scapa din situatia stagnanta in crae va aflati. Evita sa fii rigid. Spre sfarsitul saptamanii, apar oportunitati pentru momente intime fierbinti. Daca esti singur, incearca sa vezi lucrurile si din alta perspectiva. Cu putin optimism, veti putea atrage mai multe pesoane de sex opus apropiate de modelul tau de viitor partener.

Horoscop dragoste Gemeni

Viata personala trece prin diferite fluctuatii emotionale. Pe de o parte, iti doresti sa spui raspicat ce te deranjeaza in relatie, pe de alta parte nu vrei sa strici si putinele momente bune pe care le ai cu partenerul. Nu forta lucurile. Poti spune ce simti si fara inversunare. Sinceritatea te va ajuta sa depasesti momentele dificile. Weekend-ul se anunta fierbinte. Daca esti singur, nu ezita sa iesi mai mult pentru a cunoaste oameni noi. Numai asa deschizi usa unei potentiale idile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO