Horoscop dragoste septembrie 2022. Planeta iubirii schimbă zodia de două ori

Horoscop lunar dragoste. La fel ca Soarele, planeta romantică Venus va fi în tranzit prin Fecioară pentru cea mai mare parte a lunii, apoi se va scufunda în Balanță în ultimele zile ale lunii septembrie.

30 aug. 2022, 23:32
Horoscop dragoste septembrie 2022. Planeta iubirii schimbă zodia de două ori

Horoscop dragoste septembrie 2022. Cu Venus în Fecioară timp de câteva săptămâni, ne vom simți puțin mai pretențioși în ceea ce privește cuceririle noastre romantice. Pe 29 septembrie, planeta iubirii Venus intră în Balanță. Balanța este unul dintre semnele zodiacale guvernate de Venus, așa că aceasta marchează o întoarcere minunată pentru planeta romantismului. Acest tranzit amplifică sentimentul nostru de diplomație și estetică artistică și subliniază concentrarea asupra parteneriatelor noastre.

Horoscop SEPTEMBRIE 2022. Ce ne aduce prima lună de toamnă? Avertizari pentru zodii! Se schimbă vibrația!

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE septembrie 2022 pentru BERBEC
Relatiile carnale vor fi pe primul loc in ordinea prioritatilor in aceasta luna. Te dedici trup si suflet relatiei amoroase, incerci tehnici noi. Femeile pot ramane insarcinate in aceasta luna. Daca esti singur, esti mai interesat de relatiile cu parteneri care sa te faca sa urci pe scara sociala.

Horoscop septembrie 2022 pentru TAUR
Viata de cuplu va cunoaste o intorsatura brusca. Daca relatia este suficient de solida, ea poate rezista. Pot aparea discutii serioase legate de libertatea personala si angajamentul fiecaruia in relatii. Pentru cei singuri, dragostea ramane pe locul secund, intreaga atentie fiind indreptata spre cariera.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde în septembrie, tsunami emoţional şi financiar la începutul toamnei. „Nimeni nu scapă!”

Horoscop lunar DRAGOSTE septembrie 2022 pentru GEMENI
Urmeaza transformari in viata de familie. Fie va mutati in casa noua, fie apare un membru nou, fie o cerere in casatorie. Pentru cei singuri, se anunta inceputul unei idile. Nu este excus ca o relatie de amicitie sa se transforme intr-una romantica.

Horoscop DRAGOSTE septembrie 2022 pentru RAC
In relatiile de cuplu, mai ales cele aflate la inceput, pot aparea confuzii din cauza intelegerii gresite a mesajelor transmise de parteneri. Neintelegerile se pot agrava din cauza lui Mercur retrograd. Partenerul de cuplu se poate simti neglijat. Daca esti singur, atentie la sinceritatea potentialilor parteneri de cuplu.

Horoscop lunar DRAGOSTE septembrie 2022 pentru LEU
Urmeaza o perioada de turbulente, in special dupa a doua jumatate a lunii. Din fericire, le poti rezolva cu diplomatie si discutii sincere. Pentru cei singuri se recomanda prudenta la relatiile pasagere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.