Horoscop după LUNA NAŞTERII: Ce te aşteaptă în 2017

Luna naşterii te defineşte în proporţie de 80%, susţin ezoteriştii, iar primele previziuni despre cum va fi anul 2017 se pot face în funcţie de cele 12 luni din ani în care v-aţi născut. Eşti curios să afli ce surprize îţi rezervă luna în care ai venit pe lume pentru anul următor?

RomaniaTV.net
23 aug. 2016, 13:53
Horoscop după LUNA NAŞTERII: Ce te aşteaptă în 2017

IANUARIE – Vei avea ocazia sa te desprinzi complet de trecutul dureros care ti-a ingreunat succesele in anul 2016. Cele mai dure provocari ale lui 2016 apar in noiembrie si decembrie. De fapt, atunci au loc ultimele zbateri inaintea unei perioade de echilibru si armonie.

FEBRUARIE – Anul 2017 va sta sub simbolul dragostei pentru tine. Vei fi mult mai linistit si iti vei castiga prieteni mai usor decat ai facut-o in trecut. Sufletul tau se va umple de pace si optimism si vei fi persoana pe care oricine si-o va dori aproape.

Citeşte şi  Horoscop 2017 pentru toate zodiile. Primele previziuni ale viitorului an

MARTIE – Daca te-ai nascut in luna martie, trebuie sa te pregatesti pentru un 2017… friguros. Vor avea loc o serie de schimbari bruste in viata ta. Vei avea senzatia ca asisti la o operatie pe viu care nu se mai termina. Oricat de greu iti va parea sa treci prin anumite etape, ele vor fi necesare pentru a culege roadele la final. Se spune ca nu poti cunoaste fericirea profunda pana nu stii cum e durerea.

APRILIE – Daca ai venit pe lume in aceasta luna, 2017 iti va fi prieten si dusman in acelasi timp. Prima parte a anului nu se va remarca prin evenimente semnificative, insa in a doua jumatate vei descoperi cat de meschina poate fi lumea. Atentie foarte mare la deciziile pe care vrei sa le iei din punct de vedere profesional.

Citeşte continuarea pe TeoTrandafir.com