Horoscop eveniment unic pentru viața noastră: După 230 ani, din nou Pluto în futuristul Vărsător. Aduce bine sau nu zodiilor planeta renașterii?

Pentru mai multe despre la ce ar trebui sa te astepti în timpul dansului lung și lent al lui Pluto prin Vărsător, poti citi mai departe.

27 mart. 2023, 12:24
Horoscop eveniment unic pentru viața noastră: După 230 ani, din nou Pluto în futuristul Vărsător. Aduce bine sau nu zodiilor planeta renașterii?

Horoscop special. Evenimentele astrologice precum Mercur retrograd, lunații și sezonul zodiilor tind să apară frecvent. Dar pentru că Pluto este atât de departe de Soare, se mișcă prin zodiac mult mai încet. Ca rezultat, fiecare generație tinde să fie legată împreună, având același semn Pluto. Majoritatea milenialilor, de exemplu, își au Pluto în Scorpion intens; Generația Z o au în Săgetătorul rebel. Așa că este mare lucru că Pluto intră într-o noua zodie, Vărsătorul, pe 23 martie – prima dată când face o mișcare din 2008.

În ultimii 15 ani, Pluto a fost în Capricornul muncitor. Planeta transformării, distrugerii și reînnoirii din Capricorn a luminat natura nefastă a ierarhiilor vechi și a puterilor autoritare care nu mai servesc binelui mai mare al comunității. Oportunitățile de a dărâma infrastructurile politice, economice și sociale s-au realizat de-a lungul anilor. Un exemplu excelent al modului în care puterea se luptă cu tradiția, conservatorismul și restricțiile, a ajuns în prim plan si anume intoarcerea lui Pluto în 2022.

Pluto în Vărsător, după aproape 230 de ani. O nouă ERĂ, un nou TU! Cum acționează planeta morții și a renașterii în următorii 20 de ani

Pluto în Vărsător, pe de altă parte, va reprezenta începutul unei revoluții comunitare și tehnologice care se va desfășura în următoarele câteva decenii. Odată cu mișcarea planetei distrugerii prin semnul purtătorului de apă, va exista un apel de a căuta eliberarea prin mijloace radical neconvenționale. Pluto în Vărsător este anuntarea unei noi ere.

În general, martie se conturează a fi un punct de cotitură al unei luni.
Din punct de vedere astrologic, ianuarie și februarie 2023 au fost mai mult despre finalizarea tranzitelor care au început în 2022. Dar la începutul lunii martie, Saturn va intra în Pești, urmat de Pluto care va intra în Vărsător pe 23 martie. Ambele tranzite vor trezi începutul unei noi ere.

Pentru mai multe despre la ce ar trebui sa te astepti în timpul dansului lung și lent al lui Pluto prin Vărsător, poti citi mai departe.

Horoscop special. Care este rolul lui Pluto în astrologie?
Cu o poreclă precum „planeta distrugerii”, Pluto pare inițial o planetă periculoasă. Și este adevărat că poziția lui Pluto pe cer sau o hartă natală pot reprezenta calități neplăcute pe care mai degrabă le-am ascunde decât să le înfruntăm. Ascunse în întuneric se află obsesiile noastre, problemele de control, relația cu violența, moartea, lipsa puterii și chiar luptele pentru putere.

Previziuni RUNE mistice. Ce zodie este protejată de WUNJO! Mesaje din magia supranaturalului de la pietrele magice

Dar Pluto supraveghează și metamorfoza sau transformarea. Planeta aruncă o lumină asupra lucrurilor care nu mai funcționează, încurajându-ne să renunțăm la credințele sau comportamentele învechite și să creștem în altele noi, mai bune. Ideea de a merge înăuntru pentru a ieși este amplificată de energia plutonică, deoarece acest tranzit profund introspectiv ne încurajează să ne confruntăm cu partea intunecata pentru a ieși împuterniciți, în control și conștienți de sine.

Dar schimbările pe care le aduce Pluto nu sunt în fața ta. Micuța planetă este foarte, foarte departe de noi. Efectele sale pot părea subtile și chiar subconștiente – dar, ca o oală care se unge cu ulei, energia îngâmfată poate atinge în cele din urmă înălțimi mai extreme.

Horoscop special. Când este Pluto în Vărsător?
Pluto va dansa în și în afara Vărsătorului până în 2044, deoarece trece de la direct la retrograd și înapoi. Pluto va fi direct în Vărsător din 23 martie 2023 până la 1 mai 2023, iar apoi Pluto va sta retrograd în Vărsător de la 1 mai 2023 până pe 11 iunie 2023. Pluto nu va reintra în Vărsător în 2023, deci data viitoare când vom vedea acest tranzit va fi în 2024.

Cu toate acestea, odată ce Pluto va reintra în Vărsător pe 21 ianuarie 2024, acesta va fi acolo până în 2044, ceea ce nu este neobișnuit pentru această planetă, deoarece Pluto poate petrece oriunde de la 12 la 31 de ani într-o zodie.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro