Pluto în Vărsător, după aproape 230 de ani. O nouă ERĂ, un nou TU! Cum acționează planeta morții și a renașterii în următorii 20 de ani

Acum, toți ochii sunt atinți spre intrarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, în Vărsătorul cel nonconformist și revoluționar. 

27 mart. 2023, 11:50
Pluto în Vărsător, după aproape 230 de ani. O nouă ERĂ, un nou TU! Cum acționează planeta morții și a renașterii în următorii 20 de ani

Pluto în Vărsător 2023. Se vorbește de multă vreme despre Era Vărsătorului, dar nu există o dată sigură în ceea ce privește intrarea în această Eră a Vărsătorului. Unii au spus că a fost 12.12.2012. Alții că este 21 decembrie 2020, când a avut loc conjunția dintre Saturn și Jupiter, la 0 grade în zodia Vărsător. Acum, toți ochii sunt atinți spre intrarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, în Vărsătorul cel nonconformist și revoluționar.  Din 23 martie 2023 Pluto va călători timp de 20 de ani prin Vărsător, transformând colectivul și individul la nivel profund.

Pluto își schimbă semnele o dată la 20 de ani, iar când o face, atenția noastră se mută către zone complet noi. Dacă în ultimii 15 ani (când Pluto era în Capricorn) te-ai concentrat asupra sănătății tale sau asupra muncii tale, de exemplu, când Pluto intră în Vărsător, concentrarea ta se va muta către o zonă complet nouă, cum ar fi relațiile. Ceea ce a fost de vârf și o realitate de zi cu zi în ultimii 15 ani nu va mai fi relevant.

Pluto în Vărsător – Singura constantă este schimbarea
Poți simți vântul schimbării? Poate îți dai seama că se pregătește ceva, dar nu poți pune degetul pe el. Sau poate că treci printr-o tranziție în viața ta și ești dureros de conștient de ceea ce se poate schimba. În fereastra de timp în care o planetă care se mișcă lent precum Pluto își schimbă semnul, de obicei trecem printr-un fel de tranziție și transformare. Un domeniu al vieții noastre ajunge la un sfârșit natural. O ușă se închide, alta se deschide.

Dar ce e pe partea cealaltă?
Schimbarea poate fi incitantă și emoționantă SAU o sursă de anxietate și incertitudine. Fiecare tranzit vine cu o oportunitate unică. Îl putem privi pe Pluto în Vărsător ca pe o influență destabilizatoare SAU ca pe o oportunitate de a crea împreună cu Universul și de a ne transforma viețile în manierea pe care nu le-am abordat niciodată până acum.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Care sunt cele mai mari frici ale zodiilor şi cum pot fi depăşite cu succes

Uneori ne opunem schimbării pentru că e mai confortabilă calea bătătorita. Drumul știut e cel mai scurt, nu?! Și deși rămânerea la familiar poate avea sens în multe situații, atunci când Pluto își schimbă semnele, ultimul lucru pe care vrem să-l facem este să rămânem blocați în trecut. Funcția cheie a lui Pluto este SCHIMBAREA. Fiind octava superioară a lui Marte, Pluto vrea să mențină motorul Universului în funcțiune. Lucrul cu Pluto nu este ușor, dar călătoria merită pe deplin. Așa cum un diamant este ceea ce apare atunci când o bucată de grafit este expusă la presiuni și temperaturi ridicate, o versiune nouă, mai bună a ta va prinde viață atunci când faci „lucrarea lui Pluto”.

La ce să ne așteptăm de la Pluto în Vărsător?
Auzim adesea de evenimente astrologice importante. Acesta, totuși, se petrece o dată într-un secol. Și avea un efect imens asupra umanității și asupra planetei Pământ, în special în următorii 20 de ani și nu numai, vestind o nouă epocă a Vărsătorului, bazată pe o societate mai progresistă, mai dreaptă și mai umanitară. Este începutul schimbărilor revoluționare la nivel personal, dar și colectiv, pe măsură ce începem să simțim vânturile schimbării pe care Pluto în Vărsător le va aduce în societatea noastră până în 2044. Asistăm la o renaștere, o renaștere a societăților noastre și a lumii așa cum le cunoaștem noi în acest moment.

Previziuni RUNE mistice. Ce zodie este protejată de WUNJO! Mesaje din magia supranaturalului de la pietrele magice
Închidem un capitol major din viața noastră.
Ne pregătim pentru eliberarea completă, deoarece calea este clară acum pentru a face miracolele să se întâmple. La nivel personal, aceasta este o schimbare de la lupta și agitația din interior și din exterior, deoarece Pluto în Vărsător ne revoluționează percepția asupra modului în care trăim, iubim, muncim și ne jucăm. Astfel încât să ne putem bucura de o calitate mai bună a vieții prin găsirea unor soluții mai simple. Soluții care ne vor ajuta să trăim o viață mai puțin stresantă, mai în ton cu ritmurile naturale ale naturii și adevăratul nostru liber arbitru. Împreună cu intrarea recentă a lui Saturn în Pești, putem duce o viață plină de pace și compasiune pentru noi înșine și pentru ceilalți.

Pe măsură ce mentalitatea noastră se schimbă radical, este posibil să experimentăm o epifanie bruscă cu privire la modul în care putem ajusta munca și stilul de viață la unul care aduce mai multă abundență, bucurie, libertate și pace.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.