Previziuni RUNE mistice. Ce zodie este protejată de WUNJO! Mesaje din magia supranaturalului de la pietrele magice

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

27 mart. 2023, 09:03
Previziuni RUNE mistice. Ce zodie este protejată de WUNJO! Mesaje din magia supranaturalului de la pietrele magice

Previziuni RUNE. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 27 martie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Care sunt cele mai mari frici ale zodiilor şi cum pot fi depăşite cu succes

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Raido : Aceasta runa iti da sfatul sa fii atent la tot, inclusiv in viata de zi de zi. Fii pregatit sa depui eforturi sa te mobilizezi, este foarte important acum. Daca te astepti la ceva bun, iti este posibil dar nu va fi servit pe platou. Daca esti intr-o stare calma si lenesa, exista un mare risc sa iti pierzi norocul daca nu esti suficient de muncitor.

Citeste si Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Previziuni RUNE pentru TAUR
Runa etalata – URUZ (cu fata in jos). O oportunitate se poate prezenta si e bine sa o iei. Te poate inspaimanta la inceput dar infrunta-ti fricile pentru ca dupa ce le depasesti vei capata putere interioara pe termen lung. Nu rata ocazia oferita pentru ca e sansa ta sa stralucesti. Trebuie totusi sa iti vezi si punctele slabe si sa inveti sa iti cresti abilitatile acolo.

Previziuni  RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Wunjo : Vei experimenta fericire daca muncesti pentru ea. Sa tinzi catre armonie si echilibru si intotdeauna sa cauti solutii in loc sa baltesti in probleme. Ca sa reziste, fericirea trebuie gasita in sinceritate si adevar. Daca te ascunzid e adevar, te ascunzi de fericire. Tine minte sa cauti doar ce e corect si bun iar norocul si averea vor veni automat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.