Horoscop februarie 2017: Va fi o lună plină încercări grele pentru zodiile de pământ. Află surprizele astrelor pentru zodia ta

Cea de-a doua lună din an va fi plină de încercări grele pentru zodiile de pământ. Zodiile de foc au şi ele câteva examene de dat. Cele de apă şi de aer vor continua în aceeaşi notă cu care au început anul. Citeşte horoscopul lunii februarie 2017 potrivit zodiei tale.

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 10:10
Horoscop februarie 2017: Va fi o lună plină încercări grele pentru zodiile de pământ. Află surprizele astrelor pentru zodia ta

BERBEC 

Pe 3 februarie, Venus isi porneste calatoria in zona astrologica a Berbecului. Intre 3 si 7 februarie, Berbecul care are o relatie va reusi sa stabileasca in mod clar care sunt angajamentele pe care trebuie sa si le asume ca sa evite certurile.

Berbecul care tatoneaza inca terenul ar putea incepe o relatie dintr-o disputa. De multe ori, persoanele cu care se cearta ajung sa le devina apropiate. Berbecul este mereu pregatit pentru o relatie si ii place sa isi supuna partenerul la tot felul de teste inca din prima zi.

TAUR 

Din punct de vedere amoros, lucrurile devin destul de interesante. Din 3 februarie, Taurul poate incepe o relatie amoroasa departe de ochii curiosilor. Ii va placea sa adanceasca misterul in ceea ce priveste viata sa intima si se va juca mult cu statutul sau sentimental.

Motivul pentru care alege sa iubeasca in secret este teama ca relatia lui sa nu fie influentata de rautatile celor din jur. Nu de alta, dar Taurul are ‘norocul’ sa fie invidiat si sapat de anumite persoane cand ii merge bine. Asadar, trebuie sa fie extrem de atent la felul in care isi dezvaluie sentimentele si mai ales cui. 

Citeşte şi  Horoscop Minerva 15-21 ianuarie 2017. Atmosfera pare să se tensioneze pentru unele zodii, Taurii se luptă cu demonii interiori

GEMENI

Primele 5 zile din februarie vor fi amprentate de cateva spaime pe care Geamanul le va avea in ceea ce priveste viitorul sau sentimental. Acest nativ isi va da seama ca lipsa comunicarii nu este explicata tot timpul de disparitia sentimentelor.

Va reusi sa inteleaga ca partenerul chiar are multa treaba si nu are nicio intentie de a-l insela. Nativul va reusi sa isi dea seama ca nu toata lumea se invarte in jurul lui. Tocmai de aceea, ii va oferi mai multa libertate persoanei iubite. 

RAC 

Punctele de vedere diferite ii pot aduce probleme Racului. Acest nativ tinde sa se impuna de fiecare data cand vine vorba de o situatie care ii vizeaza direct sfera de activitate. Multe din criticile facute in general le ia ca pe un afront personal.

Tocmai din aceasta cauza o face pe gicacontra. Cauta mereu argumente diferite doar ca sa iasa in evidenta. Acest tip de atitudine ii va aduce o serie de deservicii nu doar in luna februarie, ci pe un viitor mult mai indelungat.

Citeşte continuarea pe Revista Teo