Horoscop februarie 2022. Zodii urmărite de ghinion în a doua lună a anului. Ce sectoare de viaţă le vor da bătăi de cap

A doua lună a anului nu va fi foarte uşoară mai cu seamă pentru nativii din patru zodii, şi asta întrucât le va aduce multe provocări. Vestea bună este că vor avea şi resursele să le facă faţă, chiar dacă, nu de puține ori, se vor simți copleșiți și pe punctul de a renunța.

28 ian. 2022, 18:29
Horoscop februarie 2022. Zodii urmărite de ghinion în a doua lună a anului. Ce sectoare de viaţă le vor da bătăi de cap

Horoscop februarie 2022. Totuși, este foate important ca nativii din aceste patru zodii să nu uite de resursele pe care le au la dispoziţie şi, astfel, să abordeze cu maximă încredere în ei toate provocările. Vor avea parte de duşuri reci, dar cu siguranţă acestea nu-i vor doborî, ci, dimpotrivă, îi vor întări.

Horoscop februarie 2022. Zodii urmărite de ghinion în a doua lună a anului

Iată, aşadar, cine sunt cei care vor avea parte de o lună complicată.

Gemenii se vor confrunta cu probleme de natură sentimentală. În sectorul dragostei, nu-şi vor prea mai găsi locul. Vor dori să facă schimbări, dar, în acelaşi timp, se vor teme de ele. Cei aflaţi într-o relaţie îşi vor dori să facă o schimbare majoră cu atât mai mult cu cât prioritățile lor diferă mult de ale partenerului. O pauză de la relație ar fi mai mult decât bine-venită pentru ambii.

Taurii vor trebui să facă faţă unor situaţii pe care le găsesc absurde. Se văd implicaţi în conflicte fără voia lor şi nu vor şti cum să reacţioneze. Cel mai probabil, vor intra în horă şi nu se vor teme să spună ce gândesc, indiferent de consecinţele pe care sinceritatea lor le va avea asupra relaţiei cu ceilalţi. Vehemența cu care se vor impune s-ar putea să îi ajute de această dată.

Citeste si Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Luna Nouă în Vărsător ne ajută să evoluăm spiritual şi să ne clarificăm aspecte importante din viaţa noastră

Berbecii vor fi destul de bulversaţi în a doua lună a anului. Vor simţi că se află pe nisipuri mişcătoare, vor fi incapabili să ia decizii, se vor frământa şi vor cere cu disperare sfaturi de la cei în care au încredere. La capitolul iubire, există multe nemulțumiri pe care fie le exprimă prost, fie nu vor să le exprime deloc. Dar lipsa de comunicare cu partenerul nu e deloc o decizie bună. Gunoiula scuns sub preş nu va dispărea în neant, va dispărea doar din ochii noştri, dar va continua să existe.

Balanțele se afundă în muncă şi îşi neglijează relaţia de cuplu, iar asta îi poate costa mult. Munca nu este totul, iar aceşti nativi trebuie să fie atenţi dacă nu cumva folosesc jobul ca pe un refugiu. Poate s-au deconectat de la ei înşişi, poate compania partenerului de cuplu li se pare prea apăsătoare, ceva cu siguranţă îi nemulţumeşte şi îi face să se refugieze în muncă.

Citeste si Horoscop Urania februarie 2022. Iubirea e pe primul loc, dar se întâmplă surprize şi în Casa Banilor


loading...
Partenerii noștri