Horoscop februarie 2023. Voropchievici, despre zodia binecuvântată: La voi s-a răsturnat căruța cu noroc

Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul lunii februarie 2023. O singură zodie are toate planetele aliniate bine în a doua lună a anului.

30 ian. 2023, 23:22
Horoscop februarie 2023. Voropchievici, despre zodia binecuvântată: La voi s-a răsturnat căruța cu noroc

Horoscop februarie 2023. Despre nativii unei zodii, Mihai Voropchievici a spus că la ei „s-a răsturnat căruța cu noroc”. „Veți avea o lună foarte agitată pe plan sentimental. Vin tot felul de surprize de unde nu te aștepți. Cei singuri au șansa să exploateze oameni pe care până acum nu au avut ocazia să-i întâlnească. Cine intră în viața Leului este absolut necunoscut. Cei care sunt deja într-o relație, vor avansa. Trec la nivelul următor. Relația merge de la sine. La ei s-a răsturnat căruța cu noroc”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse”, cu referire la nativii din zodia Leu.

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Horoscop februarie 2023 Berbec 
Pentru Berbec este o lună propice pentru a-și găsi vocea interioară. Relația cu partenerul de viață va decurge mai bine ca niciodată. Pentru cei care sunt în căutări, pentru cei fără partener, perioada de îndrăgosteală nu durează prea mult. Trebuie să analizați bine. Prințul nu trebuie să vină doar pe un cal alb, poate veni și pe un cal negru, numai să vină!

Horoscop februarie 2023 Taur 
Taurii se simt extraordinar în noua etapă a vieții. În 2023, ei intră într-o viață nouă. Au venit la rând să-și plătească „păcatele”, adică dacă au făcut lucruri bine, vor primi lucruri bune. Pentru ei, întâmplările care se succed par ireale. Ei încă nu s-au trezit. Taurii vor să pipăie pentru a vedea dacă este real ce li se întâmplă. Partenerul de viață vine și-și recunoaște greșelile. Este o lună a iertării. Totuși, să vă permiteți o doză de egoism unde este cazul. Dacă simțiți că persoana nu vă răspunde la sentimente, nu trebuie să forțați. Dacă vreți neapărat, încercați.

Horoscop februarie 2023 Gemeni

Gemenii fără obligații, cei mai tineri, își pot permite mici escapade, dar fără să înșele încrederea partenerului. Un geamăn… dacă nu are una de rezervă… nu se simte bine. Astrele îi sfătuiesc, dacă sunt într-o relație, să nu se lase duși de val. Tentația este mare. Încercați să trăiți viața în doi, nu în trei, dragi Gemeni!

Horoscop februarie 2023 Rac

Trebuie să faceți un compromis pe plan personal. În cazul în care își doresc o relație pe viață, o cerere în căsătorie ar trebui lansată cât mai curând. Lucrurile trebuie cântărite în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți o relație, februarie este o lună hotărâtoare. Sfatul pentru Raci: orgoliul nu are loc în acest caz.

Horoscop februarie 2023 Fecioară

În februarie, cineva îi va deschide drumul către fericire. Aveți șansa de a cunoaște pe cineva important și poate să începeți o relație. E o perioadă specială. Dacă deja aveți o relație, aceasta va deveni super specială.

Horoscop februarie 2023 Balanță

O lună a lui Cupidon, așa cum își dorește! Nu trebuie să mai treceți prin greutățile din trecut. Șansa să iubești cu adevărat este în luna februarie. Relația de cuplu merge mai bine ca niciodată! Zidurile care au fost între voi dispar. Se ridică ceața.

Previziuni karmice 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Umbrele trecutului învăluie multe zodii

Horoscop februarie 2023 Scorpion

Învață să fie mai deschiși față de partener. Vă veți apropia mult mai profund. Veți putea poate să vă construiți un viitor perfect în februarie. Familia Scorpionului va fi un real sprijin pentru cei care au copii.

Horoscop februarie 2023 Săgetător
Dacă alegi să faci o schimbare pe plan personal, acum, în februarie, este cazul să nu renunți. E luna finalizării oricărui demers pe plan sentimental. Bucură-te de ce-ți place! Ieși din carapace! Partenerul de cuplu te va înțelege dacă ești ceea ce trebuie în prezent. Dacă sunt disensiuni în cuplu, spulberați-le în februarie.

Horoscop februarie 2023 Capricorn
Mai aveți de lucrat la anumite situații critice din cuplu. Nimic nu se destramă acum pentru cuplurile cu vechime. Un vechi prieten îți aduce vești pe care le așteptai de mult timp. Ai mai multă încredere în ceea ce faci.

Horoscop februarie 2023 Vărsător
Îți faci de cap! Dacă te simți deranjat de anumite probleme, rezolvă-le pe cele urgente, pe celelalte lăsați-le în voia destinului.

Horoscop februarie 2023 Pești
Nu mai simți teama de a te exprima în fața partenerului. Emoțiile pe care le întâlnești acum sunt cele adevărate, nu cele dinainte. Fericirea nu este un lucru dat, mai trebuie să muncești un pic pentru ea.