Horoscop Fecioara. Totul despre bărbatul Fecioară. Totul despre femeia Fecioară

Horoscop Fecioara. Fecioara este un semn astrologic care este asociat cu constelatia Fecioara. Soarele este in constelatia Fecioara de la 23 august pana la 22 septembrie. Fecioara este semn de Pamant si se incadreaza perfect intre Taur si Capricorn. Are un caracter puternic, conservator. Este bine organizata, nu lasa lucrurile sa fie cuprinse de haos. Visurile si telurile Fecioarei sunt foarte bine intiparite si au granite foarte bine stabilite.

RomaniaTV.net
27 aug. 2018, 18:36
Horoscop Fecioara. Totul despre bărbatul Fecioară. Totul despre femeia Fecioară

Horoscop Fecioara. Despre zodia Fecioara
Al saselea semn al zodiacului

Semn: Mutabil

Element: Pamant

Energie: Yang

Conducator planetar: Mercur

Polaritate: Negativ

Motto: Eu analizez

Piatra: Safir

Culoare: Albastru

Parti de corp guvernate de Fecioara: Intestine, colon

Cuvinte cheie despre Fecioara: gratios, organizat, bun

Horoscop Fecioara. Caracteristici generale
Loial, analitic, muncitor, practic. Asa se poate descrie nativul zodiei Fecioara. El acorda intotdeauna atentie celor mai mici detalii, in cele mai profunde sentimente umanitare. Este cel mai grijuliu semn al zodiacului. Deseori, acest semn este gresit inteles, nu pentru ca nu are abilitatea de a se exprima, ci pentru ca, deseori, pune ratiunea inaintea sentimentelor.

Fecioara se ingrijoreaza constant cu privire la lucrurile care ii lipsesc si, mai ales, se teme sa nu greseasca ceva, sa nu fi lasat ceva in urma, sa nu ii fi scapat vreun detaliu mai mult sau mai putin important.

Nativii zodiei sunt foarte critici. Dar au un foarte dezvoltat spirit al discursului si al scrisului sau al oricarei forme de comunicare.

Multe Fecioare aleg ca domenii de activitate jurnalismul, comunicarea, literatura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.