Horoscop: Fereşte-te de aceste zodii azi, căci sunt foarte agresive! Citeşte sfatul zilei de 24 februarie 2016

Fecioarele, Balanţele şi Leii vor tinde să fie extrem de agresivi astăzi. Ai grijă cum li te adresezi. Citeşte sfatul zilei de 24 februarie 2016 pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 12:11
Horoscop: Fereşte-te de aceste zodii azi, căci sunt foarte agresive! Citeşte sfatul zilei de 24 februarie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Esti destul de nesigur in legatura cu o anumita calatorie in interes de serviciu. Ai nevoie de putin timp pentru meditatie, insa toata lumea iti cere solutii cu celeritate. Nu te pune contra curentului; cauta un echilibru in acest sens. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iei o decizie destul de indrazneata, iar cei din jur s-ar putea sa iti fie recunoscatori. Ai grija ce faci pentru ca dupa aceea sa nu iti para rau. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Planurile tale nu trebuie sa apuna de la un simplu val de frig. Lucrurile nu au cum sa inghete cata vreme pastrezi langa tine oamenii valorosi si ii lasi la o parte pe cei care te incurca. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 23-28 februarie 2016: Ce surprize vă aşteaptă de Dragobete

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ziua porneste cu un sentiment de tristete destul de acut. Simti ca ai oferit prea mult si ai primit prea putin de la viata. Nu te mai necaji: aminteste-ti unde ai ajuns cu propriile tale puteri. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Crizele tale de nervi devin de nesuportat pentru oamenii din jurul tau. Agresivitatea ta poate parea nejustificata pentru ceilalti, asa ca ai grija cum te exprimi ca lumea sa iti inteleaga in profunzime cele mai mari neclaritati. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu mai poti suporta falsitatea si lipsa de educatie de langa tine si iei decizia de a nu te mai stresa si de a spune tot ce ai pe suflet. E o solutie buna pentru sanatatea ta mintala, insa nu intinde prea mult coarda agresivitatii. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeşte continuarea pe TeoTrandafir.com