Horoscopul flirtului: Descoperă-i armele de seducţie

Descopera-i armele de seductie in functie de zodia lui.

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 09:56
Horoscopul flirtului: Descoperă-i armele de seducţie

Gemeni

Barbatul gemeni te cucereste prin privirile lui patrunzatoare si prin comunicare. Ii place sa vorbeasca foarte mult despre orice subiect. Ii place sa fie antrenat in convorbiri interesante si distractive in acelasi timp.

Arma lui de seductie este jocul. Te face sa il doresti cat mai mult si are rabdarea necesara pana cand simte ca poate face urmatorul pas. Ai sa simti ca este acolo numai pentru tine si o sa ti-l doresti aproape pentru tot restul vietii. Nu este cel mai romantic si mai sentimental barbat, insa cu siguranta este unul dintre cei mai interesanti.

Citeşte şi Cele mai misterioase zodii: Află dacă te numeri printre ele

Rac

Racul te cucereste cu sigranta prin galanteria si prin politetea de care da dovada absolut de fiecare data cand va vedeti. Stie sa impresioneze o femeie prin simple gesturi si nu se sfieste sa le foloseasca ori de cate ori are ocazia.

O sa iti aduca flori, cutii de bomboane, ciocolata, cadouri originale si creative de fiecare data. Nu o sa iti spuna prea des ce simte pentru tine, insa vei intelege aceste lucruri din priviri si din gesturile pe care el le are.

Leu

Nu este foarte greu sa iti dai seama daca barbatul leu vrea sa te cucereasaca pentru ca el face totul pe fata si nu ii place sa se ascunda. Isi va concentra toata energia asupra ta si asupra relatiei voastre.

Vezi şi Până când vei fi singur, în funcţie de zodie

Se gandeste la viitorul vostru si vrea sa te aiba langa el pentru totdeauna asa ca va incerca cu orice pret sa te cucereasca. Metodele lui sunt diplomate, dar iese in evidenta cu cadouri scumpe si vacante de lux. Iti va prezenta familia, prietenii si cele mai apropiate cunostiinte pentru a-ti da seama cat de importanta esti pentru el.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.