Horoscop grecesc: Care este cel mai mare defect al fiecărui nativ

Nativii zodiacului au defecte care le cauzează adesea neplăceri sau chiar suferinţe. Aceste defecte sunt însă influenţate în mare parte de zodiacul grecesc. Află ce zodie eşti în horoscoul grecesc şi află ce defect îţi influenţează viaţa în mod negativ.

RomaniaTV.net
03 feb. 2016, 10:34
Horoscop grecesc: Care este cel mai mare defect al fiecărui nativ

Centaur (8 ianuarie – 12 februarie)

Centaurii duc o mare lipsa de incredere atat in cei din jur cat si in propria persoana. Acest lucru duce adesea la stari de anxietate si frustare. De cele mai multe ori insa, acesti nativi se inchid in ei, devin maniosi is invidiosi pe cei din jur.

Harpa (13 februarie – 18 martie)

Nativii nascuti sub semnul Harpei sunt persoane sensibile si timide. Au tendinta de a se inchide in ei, motiv pentru care nu comunica suficient cu cei din jur. Mai mult, acesti nativi nu pot exprima in cuvinte starile prin care trec si se afunda in ganduri si nedumerire, care ii macina si le cauzeaza o durere permanenta in suflet.

Citeşte şi  Horoscop: Cele 2 zodii care nu se vor înţelege NICIODATĂ

Pegas (19 martie – 24 aprilie)

Persoanele nascute sub semnul Pegasului sunt superficiale. Acest lucru le poate cauza adesea dureri sufletesti si neajunsuri. Daca nu reusesc sa se maturizeze, vor suferi intotdeauna de pe urma superficialitatii de care dau dovada.

Cerb (25 aprilie – 30 mai)

Cerbii sunt persoane confuze ce iau foarte greu decizii. Acest lucru este cauzat de lipsa de incredere in propriile puteri. Au multe de pierdut din aceasta cauza, atat in viata persoanala cat si in cea profesionala.

Citeşte mai mult pe acasă.ro