Horoscop Grecesc. Cele 10 zodii care au probleme sufletești din pricina laturei lor întunecate

Cele 10 zodii din horoscopul grecesc care vor avea probleme sufletești timp de o lună, din cauza laturei lor întunecate.

31 mai 2023, 18:29
Horoscop Grecesc. Cele 10 zodii care au probleme sufletești din pricina laturei lor întunecate
Cele 10 zodii grecești

Cele 10 zodii fin horoscopul grecesc se întind pe o perioadă de aproximativ o lună, fiecăreia fiindu-i asociat un zeu din mitologia grecească. Horoscopul antic este împărțit în 10 semne vechi și în funcție de perioada nașterii, îți prezice soarta în funcție de latura ta negativă. Potrivit horoscopului antic,dacă eşti născută în această perioadă eşti rece,egoistă,vicleană,încerci întotdeauna să-i păcăleşti cu umilinţă pe ceilaţi şi să profiţi de ei în orice situaţie.

Cele 10 zodii grecești și hibele lor

MINOTAUR 1 decembrie – 7 ianuarieSensibilitate crescută – 

Acești nativi sunt foarte sensibili, fiind afectați de orice cuvânt, gest sau privire. Au o nevoie ridicată de afecțiune. Cei născuți în această perioadă nu pot ocupa niciodată un post de conducere și tind să fure ideile altor persoane și de a le prezenta ca fiind ale lor. Acest obicei îi poate deranja pe cei din jur.

CENTAUR 8 ianuarie – 12 februarie

Manie și invidie – Aceste lucruri pun stăpânire pe nativi și periclitează relațiile cu cei din jur. Aceste lucruri se nasc dun lipsa de încredere în sine. În legendele mitologice, centaurul este jumătate om, jumătate cal. Dacă te-ai născut în această perioadă îţi controlezi cu greu resentimentele, accesele de furie, dorinţele sexuale, frica şi gelozia. Te laşi ghidată mai mult de emoţie, mai degrabă decât de un motiv.

Citește și: Aceste TREI ZODII au NOROC în dragoste până la finalul săptămânii. Cum le ajută poziția Lunii?

HARPIE 13 februarie – 18 martie

Gânduri ascunse – Aceste persoane au gânduri care le provoacă multă durere. Cea mai mare problemă a lor este imposibilitatea de exprimare a gândurilor profunde și a nedumeririlor, care îi macină non-stop. Harpie este o creatură mitologică înaripată, cu gheare mari, fiind considerată simbolul răzbunării. Dacă eşti o harpie îţi este foarte greu să ierţi. Eşti duşmănoasă şi-ţi ţii aceste sentimente de nemulţumire şi invidie ascunse în tine ani de zile. Îţi găseşti fericirea pe nenorocirile celor apropiaţi.

PEGAS 19 martie – 24 aprilie

Superficialitate – Superficialitatea nu este o problemă sufletească, dar poate duce la o serie de neajunsuri. Viața ar trebui să fie privită și dincolo de aspectele sale materiale. Cei născuți sub semnul acestei zodii sunt îngâmfați și cred mereu că merită mai mult decât ceea ce le oferă soarta. Urăsc monotonia și își doresc să trăiască o viață romantică și iluzorie.

CERBER 25 aprilie – 30 mai

Lipsa de încredere în sine – Aceste persoane sunt mereu confuze și iau decizii cu dificultate, iar  asta se întâmplă pentru că au fost menajate și cocoloșite încă din copilărie. Cerberus este câinele gigant cu trei capete cunoscut în mitologia greacă pe post de păzitor ale porţilor iadului. Nativii născuți în această perioadă sunt gata să se răzbune pe oricine spune ceva care nu este pe placul lor.

SATIR 31 mai – 3 iulie

Lipsa puterii de concentrare – Persoanele născute sub semnul acestei zodii sunt hiperactive, motiv pentru care fac greșeli la tot pasul. Vor să facă multe lucruri deodată, fiind convinși că sunt capabili să se țină de toate. Satirul este divinitatea rustică din mitologia greacă,reprezentată printr-o fiinţă cu corp omenesc acoperită cu păr,cu coarne şi picioare de ţap (sau de cal), care personifică instinctele brutale. Femeile Satir tind să alerge de relațiile de dragoste cu obstacole și nu sunt interesate în a cunoaște iubirea adevărată.

SIRENA 4 iulie – 10 august

Minciuna – Acești nativi onișnuiesc să mintă pentru că nu se simt confortabil cu realitatea în care trăiesc. Sunt persoane maleabile și versatile în relațiile cu cei din jur. În mitologia greacă, vocea irezistibilă şi dulce a sirenelor îi convingea pe marinari să sară de pe stânci. În viaţa reală, femeile sirenă controlează totul din jur cu farmecul lor.

Citește și: Horoscop 1 iunie 2023. Ce zodii strălucesc de Ziua Copilului 2023

GRIFON 11 august – 15 septembrie

Fanatism – Aceste persoane nu își cunosc limitele. Urăsc și iubesc cu intensitate. Reacțiile fanatice, dorința de a fi mereu în centrul atenției, de a-și impune punctul de vedere, pot fi probleme serioase în relațiile cu cei din jur. Griffinul era în legendele mitologice jumătate leu, jumătate vultur – o creatură militantă, puternică, de necontrolat.

HIMERA 16 septembrie – 22 octombrie

Tendința de bipolaritate – Se spune despre acești nativi că au mai multe fețe, dar nu este ceva rău neapărat. Se plictisesc să fie într-un singur fel, așa că alternează de la o personalitate la alta. Himera este o creatură mitică cu cap de leu, corp de capră şi coadă de şarpe. Au tendința de a fi ipocrite, de aceea nu sunt văzute ca fiind persoane de încredere.

SFINX 23 octombrie – 30 noiembrie

Lipsa de empatie – Aceste persoane nu se pot pune în pielea altora. Consideră că fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce se întâmplă în viața ei fără să se gândească la context. Acești nativi tind să fie reci, egoiști, vicleni, gata mereu să îi păcălească sau să-i umilească pe cei din jur. Au tendința de a strânge bani, dar numai pentru ei. Cred că lumea se învârte în jurul lor.