Horoscop hibernal: Cele trei zodii protejate de Divinitate în această iarnă!

Nativii din zodia Taur, Leu și Scorpion vor primi energii înalte, noroc și bunăstare în această iarnă, anunţă astrologii.

04 ian. 2022, 20:50
Horoscop hibernal: Cele trei zodii protejate de Divinitate în această iarnă!

Horoscop hibernal.

Deși adevărata natură a iernii se învârte în jurul sfârșiturilor și al reînnoirii, există ceva mult mai profund și plin de speranță în liniștea dulce a sezonului de iarnă. Cei care se vor bucura cel mai mult iarna aceasta sunt nativii din zodia Taur, Leu și Scorpion, iar aceste trei zodii vor avea parte de o atmosferă ca de basm, la propriu.

În acest timp, ar trebui să vă întrebați următoarele: La ce sunteți dispus să renunțați pentru a avea un an nou bun? Ce vreți să realizați în 2022? Ținând cont de aceste întrebări, iată ce au pregătit astrele pentru nativii din zodia Taur, Leu și Scorpion.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai): Ești gata să-ți asumi riscurile necesare
Este acum sau niciodată. Ești în sfârșit gata să îți asumi riscurile necesare, să ieși din zona de confort și să îți arăți adevărata valoare. Pe lângă faptul că ești capabil de lucruri minunate, primești ajutorul și energia întregului Univers, pentru a-ți realiza visele, planurile și aspirațiile.

Tranzitele astrologice care au loc în această iarnă te influențează în casa ta a nouă expansivă de educație, învățământ superior și oportunități binecuvântate de noi posibilități profesionale. Prin urmare, ți se oferă  acum un „preludiu” puternic al tot ceea ce te așteaptă pe partea cealaltă a orizontului.

Tot acum, înveți singur să te eliberezi de tot ceea ce aparține trecutului și să începi o viață nouă și din punct de vedere sentimental. Ai tendința de a te teme la început de un parteneriat important, dar acum vei avea curaj și vei lupta pentru ceea ce îți dorești, adică împlinire sufletească și dragoste adevărată. Totul plutește în aer și se învârte benefic în jurul carierei și reputației tale, alături de sentimentele de dragoste profunde. Ai asta, ai tot ce îți dorești, așa că bucură-te!

Horoscop hibernal. Zodia Leu (22 iulie – 22 august): Ești gata să-ți sărbătorești câștigurile
Învață să accepți complimente și să iei o pauză, să inspiri și să te bucuri de tot ceea ce ai realizat până acum în acest an. Tranzitele astrologice din această perioadă au loc în casa ta a cincea expresivă a faimei, pasiunii și autenticității unice, și vei fi într-o dispoziție destul de festivă. În ceea ce privește situația financiară, nu vei duce lipsă de nimic. Cu toate acestea, asigură-te că verifici de două ori și de trei ori tranzacțiile virtuale, mai ales dacă vei comanda bunuri online.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
Din punct de vedere al carierei profesionale, mergi mai departe cu ceea ce îți dictează intuiția și profită de acest flux inovator de energie pe care îl primești acum, deoarece ar putea fi, de asemenea, incredibil de inspirat pentru afacerea ta, pe care ai putea să o începi de la zero. Ești pregătit pentru asta, ai tot ce îți trebuie pentru a avea succesul pe care ți-l dorești, făcând lucrurile așa cum simți și nu așa cum îți dictează alții.

Horoscop hibernal. Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Este sezonul tău magic de naștere
Astrele îți trimit noroc pentru o călătorie binecuvântată în jurul sufletului tău, descoperirii tale și a lecției de a învăța cum să lași totul în urmă, odată pentru totdeauna. Ai suferit destul până acum, dar iarna este oficial aici și sezonul ăsta are numele tău pe ea. Anul trecut a fost cu adevărat un rollercoaster, dar cantitatea de rezistență puternică pe care ai construit-o singur și pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului, nu va fi irosită. De ce crezi că ai fost provocat mai mult decât alții? Universul te pregătește pentru tot ceea ce se îndreaptă către tine acum.

Cu toate acestea, există un lucru care ar putea să te dea puțin peste cap. Te așteaptă o schimbare, una măreață și benefică, dar care ar putea să te scoată din zona de confort, așa că nu te împotrivi. Ai încredere în ceea ce este pregătit pentru tine, nu te opune, acceptă lucrurile așa cum vin și lasă-te purtat de val. Ești o persoană minunată și meriți tot ce este mai bun în viața ta.