Horoscop ianuarie 2014. Ce îţi rezervă astrele în dragoste, bani şi sănătate

Dacă Berbecii vor deborda de energie pe plan profesional, Racii se vor axa mai mult pe familie şi pe viaţa amoroasă decât pe carieră în luna ianuarie 2014. Află şi tu ce-ţi rezervă astrele în prima lună a noului an.

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 08:38
Horoscop ianuarie 2014. Ce îţi rezervă astrele în dragoste, bani şi sănătate

BERBEC – IANUARIE 2014
 
Prima luna a anului 2014 va fi plina de progres si realizari pentru nativii din Berbec, fapt care o sa ii incante peste masura. Va fi o perioada spornica pe plan profesional, Berbecii fiind intampinat, in ianuarie 2014, de posibile cresteri de venituri, de promovari la locul de munca.
 
Pentru ca va fi o luna intensa si solicitanta pe plan profesional, viata de familie se va retrage pe plan secund. De regula, cand exista un “boost” intr-un anumit aspect din viata unui om, este firesc ca celelalte aspecte sa fie usor mai neglijate. In cazul Berbecului, acest lucru se va intampla pe plan familial. Insa, familia Berbecului este constienta de cata nevoie de realizare are acesta, motiv pentru care va fi alaturi de Berbec si il va sustine.

Citeşte şi HOROSCOP EROTIC 2014. Când vei atinge apogeul sexual, în funcţie de zodie

Pe plan sentimental, Berbecul nu o sa aiba parte de mari schimbari, tot pe fondul concentrarii maxime pe care o va aloca vietii profesionale. Cu toate acestea, momentele de relaxare si de intimitate vor fi placute, Berbecului avand capacitatea de detasare de problemele si provocarile de zi cu zi pentru a se bucura si chiar a se distra alaturi de persoanele iubite.
 
TAUR – IANUARIE 2014
 
Inceputul anului va fi mai lent pentru Taur, abia dupa 20 ianuarie viata lui devenind mai animata, mai ales pe plan profesional. Dupa aceasta data, Taurii se vor mobiliza in cariera, avand numeroase oportunitati de a se dezvolta profesional si de a-si atrage si castiguri financiare suplimentare.
 
Pe plan emotional si familial, luna ianuarie, insa, ridica anumite riscuri pentru Tauri. Ei vor avea tendinta de a-si neglija familia, dar si alte persoane apropiate. Pentru a nu genera tensiuni pe plan sentimental, este indicat ca Taurul sa acorde totusi un pic mai multa atentie familiei si persoanelor iubite. Astfel, viata de familie, cea sentimentala si cea profesionala se vor bate cap in cap.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Ce ZODII vor fi VEDETELE ANULUI

Din perspectiva sanatatii, ianuarie 2014 va fi o luna molcoma pentru Taur. Acesta isi incepe anul usor obosit dupa sarbatori. Pana pe data de 20 ianuarie, cand va intra in vrie pe plan profesional, Taurul ar face bine sa se odihneasca, sa se reculeaga, pentru ca altfel nu va avea energia absolut necesare pentru a prospera in cariera.
 
GEMENI – IANUARIE 2014
 
Luna ianuarie din 2014 va fi tumultuoasa pentru Gemeni, care se vor angaja chiar la provocari riscante, mai ales pe plan profesional. Apar numeroase oportunitati care prezinta, insa, si riscuri. Va fi o luna a deciziilor pe care Gemenii vor trebui sa le cantareasca bine ca sa continue pe linia de progres pe care au urmat-o si in 2013. Acest lucru implica multa munca, chiar schimbari semnificative pe plan profesional, asadar solicitare maxima pentru Gemeni. Dar ei vor fi incantati de situatiile provocatoare in care vor fi pusi tocmai pentru ca sunt firi care adora noutatea si incercarile.
 
Si pe plan personal, emotional si sentimental, Gemenii vor fi solicitati in ianuarie 2014. In primul rand, isi vor pune sub semnul intrebarii numeroase crezuri personale. Pot chiar trece prin transformari personale. Insa, toate acestea vor aduce mai multa pasiune, implicare si chiar un strop de nebunie in viata sentimentala a geamanului. Asadar, si pe plan amoros Geamanul va fi solicitat, dar rezultatul final va fi unul care il va implini pe plan personal.
 
Cu sanatatea, insa, Gemenii trebuie sa aiba grija. Dezmatul de sarbatori si temperaturile scazute de afara isi pot pune amprenta pe starea lui fizica, slabindu-i imunitatea. Ca sa nu se expune unor riscuri de sanatate, sa nu cada bolnav la pat, geamanul ar trebui sa profite de timpul liber pe care il are ca sa doarma, sa se odihneasca si ar strica nici sa ia niste suplimente cu vitamine.
 
RAC – IANUARIE 2014
 
Racii se vor axa, in prima luna a lui 2014, pe familie si casa. Vor acorda mai multa atentie persoanelor dragi din jurul lor, fapt care o sa ii implineasca pe plan emotional si psihic.
 
Insa aceasta atentie sporita acordata familiei si casei este, intr-o anumita masura, in detrimentul carierei. Practic, Racii vor plasa pe plan secund viata profesionala. Din acest motiv, sa nu se astepte la schimbari majore, in bine, in ianuarie 2014. Desi cariera se va mentine pe un nivel constant, finantele vor avea ceva de suferit in prima luna a lui 2014. Cheltuielile de sarbatori isi vor pune amprenta pe portofelul Racului si cum luna ianuarie nu se anunta cu castiguri financiare, acesta va trebuie sa-si dramuiasca chibzuit banii pe care ii are ca sa nu ajunga sa se bage in datorii.
 
Din punct de vedere al sanatatii, Racul nu se bucura de prea multa vitalitate in luna ianuarie. Daca ar fi dupa el, ar sta pitit intre plapumi in casa, la caldura, departe de frigul si de agitatia de afara. Cum insa nu-si permite acest “lux”, racul va trebui sa fie atent la cum se imbraca si la alimentatia sa, pentru a nu se expune riscurilor de sanatate specifice sezonului rece, cum sunt racelile, gripa, virozele.
 
LEU – IANUARIE 2014
 
Cariera si, in general, activitatile din afara casei si a mediului familial sunt principalele preocupari ale leului in prima luna a anului 2014. Desi echilibrul emotional a fost dintotdeauna important pentru Leu, acest aspect incepe sa treaca pe plan secund in ianuarie, Leul concentrandu-se tot mai mult pe cariera si pe castigurile financiare pe care si le doreste. Dar pentru acestea din urma va trebui sa mai astepte, caci nu ianuarie i le va aduce, ci abia luni de primavara tarzie.
 
Pe plan sentimental, Leul va deborda de energie in tot ceea ce priveste aventura, fiind dispus sa participe la multe petreceri si chiar sa se angajeze in aventuri amoroase, fie ca este cuplat sau nu. Acest lucru va duce la o crestere a stimei de sine in cazul leului, dar va trebui sa dea totusi dovada de precautie ca sa nu strice anumite relatii pe care le are.
 
Pentru ca se va concentra mult pe cariera in timpul zilei, iar noaptile si le va aloca distractiei si aventurii, Leul isi va neglija sanatatea. Orele insuficiente de somn, mancatul haotic, adesea noaptea, si consumul de alcool ii vor surmena starea fizica. Asadar, leul trebuie sa fie cu mare bagare de seama in ianuarie si sa-si asume riscurile de sanatate la care voluntar se expune.

FECIOARA – IANUARIE 2014
 
Ianuarie aduce neliniste si o stare emotionala proasta pentru Fecioare. Desi nu s-au confruntat cu probleme majore pe niciun plan, Fecioarele trec printr-o stare generala de conflict emotional interior, de nemultumire vizavi de viata lor. Isi doresc mai mult si s-au cam saturat sa se tot zbata.
 
Aceasta stare general proasta nu le va permite sa exceleze pe plan profesional, vor fi usor apatici in relatiile cu cei apropiati si ii va face sa-si doreasca sa lancezeasca in pat, la caldura, in propriul borcan cu melancolie si regrete.
 
Din pacate, luna ianuarie nu este tocmai favorabila Fecioarelor. Cu toate acestea, dupa zilele in care vor avea senzatia ca nu mai vor nimic de la viata, se vor trezi! Iar trezirea Fecioarelor va fi vulcanica, energica si spornica. Acest lucru se va intampla spre finele lui ianuarie, cand isi vor face singuri norocul pe care sperau inainte sa-l primeasca din neant.

Continuarea pe Lyla.ro.