MESAJE INGERI pentru zodii IANUARIE 2021

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna IANUARIE 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

03 ian. 2021, 10:06
MESAJE INGERI pentru zodii IANUARIE 2021

MESAJE INGERI pentru zodii

IANUARIE 2021. Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna DECEMBRIE 2020.
Mesaje ingeri pentru zodii, luna IANUARIE  – BERBEC
„Este timpul potrivit sa dai nastere unor idei si situatii noi in viata ta. Noi te veghem, te calauzim si te protejam pe parcursul acestor schimbari.”

Te asteapta noi posibilitati si simti ca trebuie sa patrunzi degraba intr-un nou teritoriu al calatoriei vietii tale. Noile schimbari palpitante sunt inevitabile in viata. Nu exista cale de intoarcere. Sufletul tau a ales sa mearga inainte in loc sa bata pasul pe loc. Iata de ce iti suntem alaturi, dandu-ti mult curaj si sprijin atunci cand ai nevoie. Cu toate acestea, nu trebuie sa te grabesti. Exista un timp de incubatie in care natura poate permite sa se dezvolte in ritmul propriu. Asigura-te ca schimbarea in viata va aparea la momentul potrivit.  Intre timp, sa stii ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra ta. Esti in siguranta si foarte iubit. Felicitari pentru intrarea in aceasta noua perioada de viata!

Mesaje ingeri pentru zodii IANUARIE – TAUR
„Petrece mai mult timp singur(a) in natura, meditand asupra dorintelor si intentiilor tale. Roaga-i pe ingeri sa te ajute sa dobandesti o perspectiva pozitiva.”

Ai avut parte de mult zgomot in ultima vreme si trebuie sa evadezi intr-un loc linistit din natura. E timpul sa stai singur in natura, chiar daca este vorba doar de putin timp. Planifica-ti o iesire si apoi urmeaza-ti planurile. Nu trebuie sa iti dea nimeni voie sa iti ingrijesti propriul suflet in acest fel.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021. Ce zodii au parte de fertilitate și belșug
O data ajuns in natura, lasa-ti mintea sa rataceasca pe unde vrea. Observa-ti gandurile si sentimentele si poti chiar sa le notezi. Dupa o vreme, vorbeste cu voce tare sau in gand ingerilor naturii care te inconjoara. Cere-le sa iti curete trupul si aura de orice tensiuni pe care le-ai absorbit. Apoi mediteaza si roaga-te pentru implinirea dorintelor si intentiilor. Rugaciunile sunt amplificate prin puterea naturii si te vei simti improspatat cand vei reveni inapoi la ritmul tau cotidian.

Mesaje ingeri pentru zodii IANUARIE  – GEMENI
„Mersul la scoala, studiul si educatia de orice fel te ajuta sa iti indeplinesti misiunea si dezvoltarea personala. Ingerii te vor calauzi si te vor ajuta in acest sens.”

Iti recomandam cu tarie sa iti continui educatia pentru ca informatiile si experienta acumulata vor grabi indeplinirea misiunii personale. S-ar putea sa iti faci griji in privinta mijloacelor necesare pentru continuarea studiilor dar noi te asiguram ca toate vor veni la vremea lor.

Acest proces educational iti va aduce mari satisfacii si rasplata. Iti imbogateste intelegerea propriei puteri spirituale, iti accelereaza memoria si motivatia in indeplinirea misiunii personale. Te vor calauzi catre profesorii, scolile, cartile, fondurile, programele si toate resursele care acum iti sunt disponibile din belsug.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICA 3 IANUARIE 2021. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru DUMINICA 3 IANUARIE 2021 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
RASPUNDE CHEMARII. ACUM ESTE MOMENTUL   

Ai fost chemat. Calatoria ta sacra de viata incepe intotdeauna urmare a unei chemari divine. Te poti simti pregatit sau te poti simti nesigur si fara disponibilitate pentru urmatoarea etapa a vietii tale. Dar cand primesti o chemare divina, trebuie sa ii raspunzi. Viata ta reala si autentica se intampla chiar acum. Daca ai asteptat sa primesti un semn, poti considera ca acesta este. Ti se deschide o poarta de comunicare cu taramurile angelice. Energia curajului te inconjoara. Poate ca nu stii ce iti aduce viitorul dar stii ca acum este momentul sa actionezi spre inainte.

MESAJ SUPLIMENTAR: Spiritul tau incearca sa iti atraga atentia chiar acum, sugerandu-ti ca a sosit momentul pentru urmatoarea etapa a calatoriei tale de viata. Asculta cu inima si actioneaza. Indreapta-ti spatele si umerii, respira adanc si paseste. Asteptarea a luat sfarsit. Indiferent de preocupari si ezitari, tu esti pregatit. Ai incredere. Ai credinta. Urmeaza semnele – vor fi multe – iar miracolele nu vor intarzia sa apara.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma sustii pe calea mea in toate schimbarile ce apar si pe care le am de trait. Am nevoie de calauzirea ta pentru care iti multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
URCA MUNTELE. CONTINUA SA AVANSEZI  

Poate ca drumul pe care il parcurgi este anevoios acum dar o priveliste minunata te asteapta. Tu iti poti atinge obiectivul cu siguranta. Totusi, trebuie sa continui sa muncesti dedicat, sustinut si cu convingere. Nu renunta. Chiar daca ti se pare dificil, continua sa mergi tot inainte. Chiar daca uneori ti se pare ca faci trei pasi inainte si doi inapoi, tot te apropii de scopul tau. Uneori este nevoie sa faci pasi mai mici dar nu te opri. Fiecare pas te duce mai aproape de varful muntelui. Atunci cand vei ajunge sus, vei fi fascinat de peisaj si efortul va fi meritat cu prisosinta.

MESAJ SUPLIMENTAR: Este in regula si perfect normal sa te mai impiedici si sa mai cazi pe drumul vietii tale. Dar nu te opri. Te ridici si mergi mai departe. Nu iti da voie sa fii limitat de credintele altora sau chiar si de fricile tale. Treci dincolo de barierele pe care ti le-ai impus. Traieste cu pasiune si curaj. Mergi inainte fara teama. Vorbeste-ti si traieste-ti adevarul. Esti o lumina care ii calauzeste si pe altii.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma sustii pe calea mea in toate momentele, si bune si grele. Am nevoie de calauzirea si sprijinul tau ca sa fiu puternic si protejat. Iti multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
esti protejat si pretuit de ingeri    

Esti binecuvantat. Chiar acum se revarsa spre tine cascade de binecuvantari divine asupra vietii tale. Taramul angelic este doar la un gand distanta. Interventia divina iti este disponibila in fiecare clipa. Fii pur si simplu deschis si vei simti prezenta ingerilor. Este timpul si pentru tine sa iti deschizi aripile fara teama pentru ca esti protejat si in siguranta.

MESAJ SUPLIMENTAR: Uneori ti se poate parea ca nu vezi clar calea in fata ta dar sa ai incredere si credinta ca alaturi de tine sunt ingeri stralucitori ce te sustin si te ghideaza in moduri pe care tu nu le vezi. Asteapta-le si cauta-le semnele, in special sub forma de pene. Exista un plan sacru pentru viata ta. Viata ta este calauzita. Mesajele ingerilor iti spun ca esti pe calea buna si ca totul se desfasoara exact asa cum trebuie sa se intample. Cand primesti acest mesaj, mai poate insemna si ca tu esti o forta angelica vindecatoare pentru altii pentru ca lumina din tine este foarte stralucitoare.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru protectia si calauzirea pe care mi-o dai impreuna cu ingerii tai. Am nevoie de tine in fiecare clipa pentru a fi puternic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.